«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 20

Οι Αλήθειες να λέγονται και να δείχνονται “ οι λινάτσες “

Κύριοι, δεν θα καταντήσετε λινάτσα τον ελληνικό στρατό

Κάποιοι πολιτικοί θεωρούν ότι ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να αποτελέσει τον ιατρό για πάσα νόσο και μακακία.

Ο Ελληνικός Στρατός καλείται να σβήσει τις φωτιές και να κάνει τον Πυροσβέστη ή…Δασο Πυροσβέστη.

Τώρα μάθαμε ότι ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να κληθεί για να καθαρίσει τα σκουπίδια της…Θεσσαλονίκης.

Αύριο ποιος ξέρει; Μπορεί να τους πάρουν στα σπίτια τους για εσωτερικούς υπηρέτες.

Κύριοι, ως εδώ!

Ο Ελληνικός Στρατός είναι για την φύλαξη των συνόρων και την προστασία της Αξιοπρέπειας της Πατρίδας. Σ.Ι. : Εντάξει σε θεομηνίες και άλλα ακραία έκτακτα συμβάντα (μακριά από μας ) να κληθούν να συνδράμουν την πολιτεία οι διαθέσιμες δυνάμεις του,αλλά μέχρι εκεί !

Μην τους εξευτελίζεται άλλο. Δεν έχουν την απαιτούμενη γνώση, εκπαίδευση, εμπειρία και εξοπλισμό γι΄αυτές τις εργασίες. Και πως θα ήταν δυνατό άλλωστε.

Και θέτω ευθέως τα ερωτήματα:

ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει την ευθύνη αν καούν στρατιώτες καθότι είναι πανάσχετοι για αυτή τη δουλειά?

ΠΟΙΟΣ θα αναλάβει την ευθύνη αν κάποιος στρατιώτης τραυματιστεί κατά την συλλογή απορριμάτων ή μολυνθεί;

Η συμπεριφορά αυτή, απέναντι στον Ελληνικό Στρατό, είναι απαράδεκτη.

Πόσο μάλλον όταν πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για το ΠΟΥ και ΠΟΣΟ υπηρέτησαν κάποιοι πολιτικοί…

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr