«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28

Η Θεσσαλονίκη ξαναχτίζεται. Αρχαιολογικά ευρήματα στο κέντρο και ..."τσαμπουκάδες"!

Στο κέντρο της πόλης στην οδό Αντιγονιδών, χτίζεται δίπλα στο Ταχυδρομείο ένα νέο κτήριο. Ως γνωστόν λίγα μέτρα πιο πάνω στην πλατεία υπάρχει ο ναός της Αφροδίτης.
Πηγαίνοντας επί τόπου σήμερα, είδα ότι...
υπάρχουνε αρχαιολογικά ευρήματα στιβαγμένα. Σε ερώτησή μου αν αυτά έχουνε αναφερθεί (που είναι και το πιθανότερο, γιατί δεν θα τα είχανε σε κοινή θέα), μου ανέφεραν ότι έχει ειδοποιηθεί αρχαιολόγος.
Επειδή δεν κολλάμε μπρίκια, ζήτησα να βγάλω φωτογραφία τα ευρήματα. Ήταν όλοι κατηγορηματικοί: ΟΧΙ,
Φυσικά δεν μάσησα και έβγαλα το κινητό παρά τις απειλές ότι "θα φάω ξύλο" από τους αλλοδαπούς εργάτες και ότι θα φωνάξει η υπεύθυνη την αστυνομία.
Καλώς έπραξε η υπεύθυνη, γιατί θα μπορούσα να είμαι κάποιος που θα θέλει να κλέψει τα ευρήματα. Επίσης το ίδιο της είπα & εγώ, ότι δηλαδή θα καλέσω την αστυνομία.
Φυσικά αμέσως κάλεσα το 100 και μου είπανε ότι είναι θέμα της Νομαρχίας.
Κάλεσα τη Νομαρχία και δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με κανέναν, όση ώρα και αν ανέμενα. Θα ξαναπροσπαθήσω μέχρι να βρω κάποιον για να γνωστοποιήσω την κατάσταση.
Aυτό που ρωτάω είναι: Αφού η γη βγάζει κίονες, γιατί συνεχίζονται τα έργα, όσο και αν τα ευρήματα είναι μικρά.
Μετά την παραπομπή της αστυνομίας στη Νομαρχία και αφού επιτέλους κάποιος το σήκωσε, μου είπανε να τηλεφωνήσω στην πολεοδομία.
Από την πολεοδομία μου είπανε να τηλεφωνήσω στην υπηρεσία αυθαιρέτων.
Από το τμήμα αυθαιρέτων, μου είπανε να τηλεφωνήσω στην εφορεία αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης.
Ευτυχώς ελέω διαδικτύου βρήκα τα τηλέφωνα γρήγορα και επιτέλους μίλησα με τη γραμματεία της εφορείας.
Από εκεί αναζήτησαν τον υπεύθυνο της περιοχής, γιατί αλλάζει ο αρμόδιος από την πλατεία  Αντιγονιδών και πάνω.
Έδωσα τα στοιχεία, μετά από λίγο με κάλεσε ο υπεύθυνος και του γνωστοποίησα την κατάσταση. Από ότι μου είπε ίσως είναι αρμόδια η εφορεία βυζαντινών αρχαιοτήτων.
Ίσως είμαι υπερβολικά καχύποπτος και ευαίσθητος...

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr