«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

Αναφορές του Ρωσικού Πρακτορείου ειδήσεων στις δηλώσεις Σαμαρά

samaras-antonis για τις ελληνορωσικές σχέσεις
Οι αναφορές του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στις ελληνορωσικές σχέσεις κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την....εξωτερική πολιτική, προκάλεσε το ενδιαφέρον του ρωσικού πρακτορείου ITAR-TASS.
Σε τηλεγράφημά του το πρακτορείο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για καθήλωση των ελληνικο-ρωσικών σχέσεων, και τάχθηκε υπέρ της εμβάθυνσης της διμερούς συνεργασίας. Στο τηλεγράφημα επισημαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι «πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η εποχή του Ψυχρού Πολέμου έχει τελειώσει» και προσθέτει χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ομιλίας του, όπως το ακόλουθο:
«Το άνοιγμα στη Ρωσία δεν είναι «απαγορευτικό», πλέον, όπως ήταν κάποτε. Οι Γερμανοί το έχουν αντιληφθεί. Οι Γάλλοι το έχουν αντιληφθεί, επίσης. Όλοι το έχουν καταλάβει. Καιρός να το καταλάβουμε και εμείς. Διατηρούμε τους μείζονες γεωπολιτικούς μας προσανατολισμούς. Αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να έχουμε στενή συνεργασία με τη Ρωσία».
Αναφέρεται ακόμη στην επισήμανση του κ. Σαμαρά ότι «η Νέα Δημοκρατία παρέδωσε στη σημερινή κυβέρνηση στρατηγικό άνοιγμα με τη Ρωσία» και από τα όσα είπε προσθέτει: «Εσείς το ξεχάσατε. Παγώσατε αγωγούς. Παγώσατε Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. Η Ρωσία δεν είναι πια εχθρός της Δύσης. Είναι εταίρος της Δύσης. Το τονίζουν όλοι -αντιπρόσωποι της Δύσης και Ρώσοι- σε κάθε ευκαιρία. Δεν καλούμαστε πια, όπως στο παρελθόν, να διαλέξουμε ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση. Συμφέρον δικό μας είναι να συνεχιστεί και να βαθύνει η συνεργασία Δύσης -Ρωσίας. Και να πάρει χαρακτηριστικά στρατηγικής σύγκλισης. Αν προχωρήσει αυτή η σύγκλιση, τότε θα πάψει η ευρύτερη περιοχή μας, η Κεντρική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, να είναι πεδίο σκληρών ανταγωνισμών.

Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr