«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Ιανουαρίου 30

Κράτα Μάννα ! ! !

aera Μάννα ! κράτα λίγο ακόμη ,μαζευόμαστε , τα λέμε ,έτοιμοι είμαστε .Πολλοί οι εχθροί , κι είναι ντυμένοι φίλοι , μα…. δεν μπορούν ,δεν μπορούν πια να κρυφτούν τους πήραμε “χαμπάρι”. Μόνο πού’ ναι ολόγυρα  κι είμαστε σκορπισμένοι.Μα μη σε νοιάζει Μάννα , γιατί όπως είπε ο ποιητής   :  ¨Όταν αλύπητη ξεσπά η ανάγκη και προστάζει ,ανάξιος είναι όποιος διστάζει !”  Και μείς Μάννα δε διστάσαμε στιγμή ,ποτέ ούτε και τώρα.Δες Εκείνα τα Τρία Παιδιά σου τον Έκτορα ,τον Παναγιώτη και τον Χριστόδουλο ,δεν δίστασαν στιγμή , ούτε και  εμείς , να τους Τιμήσουμε  θέλουμε και θα το κάνουμε πράξη. Αλλά πολεμούν να μας   διχονοιάσουν και θέλει προσοχή. Για αυτό σου λέω : ΚΡΑΤΑ ΜΑΝΝΑ ΜΑΣ ! κράτα λίγο ακόμη …
Και μια αφιέρωση σε αυτούς εκεί στο ΣΚΑΪ το παρακάτω , μόνο σημειώστε πως η ΚΥΡΙΑ που τραγουδάει , φωτοβολεί ολόγυρα ευτυχώς και σκορπά τα σκοταδισμό σας , αντέχετε ; κάντε κλίκ : 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr