«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28

Προσοχή: Τους Μεσογειακούς Αγώνες δεν μας τους πήραν... τους δώσαμε!

medit2013 Η είδηση βγήκε πριν από λίγο από το Παρίσι.(ta xalia) Η Μεσογειακή Επιτροπή αποφάσισε να πάρει πίσω τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων από το Βόλο και τη Λάρισα επειδή τα έργα υποδομής έχουν καθυστερήσει σημαντικά.
Κρίμα. Αλλά δεν έτυχε... πέτυχε! Η κυβέρνηση των Αθηνών
επειδή δεν έχει το μυαλό της στην ανάπτυξη και την πρόοδο, παρά μόνο στο να είναι εντάξει στις επιταγές του ΔΝΤ, επεδίωξε την ακύρωση των αγώνων, με το επιχείρημα... εδώ χρωστάμε σε όλον τον κόσμο... τα λούσα θα σκεφτόμαστε;
Η εξέλιξη αποτελεί ακόμη μια απόδειξη για το πώς σκέφτονται οι μνηστήρες του Κολωνακίου: Όταν οι Αγώνες αφορούν την Αθήνα, όλα είναι ΟΚ! Όταν αφορούν την ελληνική περιφέρεια... λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν...
Η κατάσταση είναι πραγματικά απελπιστική. Οι αγώνες, έστω και οι μεσογειακοί θα ήταν ένα μέσο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση στην περιοχή. Με την επένδυση κάποιων χρημάτων η κυβέρνηση (εάν είχε μυαλό), θα επεδίωκε την οικοδομική δραστηριότητα στην περιοχή, τις επενδύσεις και την προσέλκυση τουριστών. Και θα κέρδιζε, οι μεσογειακοί αγώνες είναι πάντα βιώσιμοι. Για μία ακόμη φορά καταλαβαίνουμε πώς η κυβέρνηση πιστεύει ότι θα "παλέψει" την κρίση. Θυμίζει τον χρεωμένο νοικοκύρη του παραμυθιού που πιέζεται από τον δοσατζή (ΔΝΤ). Δεν πουλά το γουρούνι για να τον ξοφλήσει! Δανείζεται κι άλλα για να θρέψει το γουρούνι και να το σφάξει όταν θα αξίζει πολύ περισσότερα χρήματα!!!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr