«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ

mainbanner1ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Το Πατριωτικό Μέτωπο απλώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο σε όλη την Ελλάδα. Ο κόσμος μπούχτισε πια με όσα καθημερινά μας συμβαίνουν και ακούμε ότι θα μας συμβούν στο άμεσο μέλλον.
Εάν ακούσεις τις κουβέντες που γίνονται μεταξύ των πολιτών, στα σπίτια, στα καφενεία, στις δουλειές, όλοι αναρωτιούνται γιατί τέλος πάντων κοιμόμαστε και δεν λέμε να ξεσηκωθούμε.
Και μόλις τελειώσει ο καφές, τότε όλοι γυρίζουν πίσω στις δουλειές τους και στα καβούκια τους και λένε "εντάξει. τα είπαμε και ησυχάσαμε. ας δούμε τώρα λίγο τηλεόραση "μη χάσω και τα μυστικά της Εδέμ", και άσε μπας και βγει κανένας τρελάρας και ξεσηκώσει άλλους τρελάρες και κάνουνε τίποτε για το χάλι μας. Εγώ θα σώσω την Ελλάδα? Και άμα δεν γίνει και τίποτε. Εντάξει μωρέ. Μάθαμε πια από τις κυβερνήσεις. Θα περάσει και αυτό. Τι έγινε? Κάτσε να μη κάνω εγώ τον εξυπνάκια και αύριο δεν μπορώ να βάλω το παιδί στη δουλειά"
Και την άλλη μέρα, άντε πάλι στα καφενεία και στις παρέες να βρίζουμε τη κακή μας μοίρα και να συζητάμε άν θα ζήσουμε για να πάρουμε σύνταξη, πόσο θα αναίβει ο ΦΠΑ, αν θα έχουμε λεφτά για πετρέλαιο θέρμανσης και να λέμε ότι είμαστε και κοψοχέρηδες που ψηφίσαμε και πάλι άχρηστους.
Τέτοια δεν γίνονται κάθε μέρα;
Τέτοια γίνονται και όλοι μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.
Ε καιρός είναι να ξυπνήσουμε. Να αντισταθούμε. Να διαβάσουμε και κάτι τις παραπάνω και όχι να καθηλωνόμαστε στις τηλεοράσεις για να τρώμε αυτά που μας σερβίρουν για να μας αποχαυνώνουν.
Αν θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι. Αν θέλουμε να δώσουμε κάτι σωστό στα παιδιά μας. Και αν θέλουμε και τα παιδιά μας να αποκτήσουν ιδανικά.
Και επειδή δεν αντέχουμε πια να μας κοροϊδεύουν όλοι αυτοί που από τη μια νοιάζονται λένε για το καλό της πατρίδας μας και το καλό το δικό μας και τη πρόοδό μας και την αναδιανομή του πλούτου της χώρας, και άλλα τέτοια, αλλά από την άλλη , μόνο από τον πόθεν έσχες τους βλέπουμε πόσο πιο πλούσιοι από εμάς έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται πουλώντας σε εμάς φύκια για μεταξωτές κορδέλλες, και απ'αριστερά και από δεξιά και από κέντρο και από άκρα αριστερά και από άκρα αριστερά και από πάνω και από κάτω. Γι'αυτό λέμε στοπ. Αρκετά. Σας βαρεθήκαμε.
Ενώνουμε εμείς όλοι που ακόμα πιστεύουμε σε ιδανικά, τις φωνές μας και αντιστεκόμαστε.
Και εδώ στη Χαλκιδική, τον ευλογημένο και πλούσιο τόπο , που πολλοί έξω και μέσα ζηλεύουν και θα ήθελαν να βρίσκονται εδώ, βάζουμε και εμείς τη φωνή μας στο Πατριωτικό Μέτωπο, μπας και ξυπνήσουμε επιτέλους κυρίως τους νέους μας.

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010   ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr