«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26

Φραστική επίθεση σε Σημίτη στο κέντρο της Αθήνας

simitisUPDATE 19:25
Φραστική επίθεση από ομάδα περίπου 50 νεαρών αντιεξουσιαστών δέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός, κ. Κώστας Σημίτης.
Ο πρώην πρωθυπουργός διέσχιζε την οδό Ακαδημίας μαζί με τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, όταν μια παρέα περίπου 50 νεαρών, που κολλούσαν αφίσες, τον πλησίασε και του επιτέθηκε φραστικά.
Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, αμέσως επενέβησαν και φυγάδευσαν τον κ. Σημίτη σε διπλανή πολυκατοικία, προκειμένου να προστατευθεί από τους νεαρούς.
PROTO THEMA   
Αντιγράφω απ το ta xalia
Επίθεση από ομάδα περίπου 50 ατόμων στην οδό Σόλωνος δέχθηκε πριν από λίγο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ενώ βάδιζε με τη συνοδεία των αστυνομικών φρουρών του.
Η ομάδα των νεαρών κολλούσε αφίσες συμπαράστασης στην 27χρονη Γερμανίδα καθηγήτρια που είχε συλληφθεί πρόσφατα και όταν αντελήφθησαν τον πρώην πρωθυπουργό που βάδιζε κινήθηκαν εναντίον του, άρχισαν να τον
καθυβρίζουν και να φτύνουν, ενώ κάποιοι δοκίμασαν να επιτεθούν.
Οι αστυνομικοί φρουροί, φυγάδευσαν τον Κ.Σημίτη σε κοντινή πολυκατοικία, όπου τον έβαλαν στην είσοδο και ειδοποίησαν για ενισχύσεις.
Το επεισόδιο δεν πήρε έκταση, καθώς η ομάδα αποχώρησε

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr