«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Ιανουαρίου 16

53 δις. παράνομα 'κατεβάσματα' κάθε χρόνο.

Πάνω από 53 δισεκατομμύρια επισκέψεις το χρόνο δέχονται συνολικά τα sites διαμοιρασμού αρχείων, όπως “αποκάλυψε” γνωστή εταιρεία σε έρευνα που έκανε για την διαδικτυακή πειρατεία.
Φαίνεται πως το φαινόμενο του παράνομου downloading είναι παγκόσμιο και τείνει να γίνει ως και κίνημα.
Δεν εξηγείται αλλιώς τόσο “στρίμωγμα” στα τρία δημοφιλέστερα sites διαμοιρασμού αρχείων.
Rapidshare, Megavideo και Megaupload συγκεντρώνουν μόνα τους περί τους 21 δισεκατομμύρια επισκέπτες από όλον τον κόσμο!
Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Mark Monitor, Τσάρλι Άμπραχαμς, διευκρίνισε πως τα 53 δισεκατομμύρια αφορούν ένα πολύ μικρό δείγμα από τα εν λόγω sites, άρα ο αριθμός σίγουρα είναι πολύ μεγαλύτερος.
Όπως εξηγεί ο Άμπραχαμς, ο λεγόμενος “πόλεμος κατά της πειρατείας” στο διαδίκτυο μάλλον είναι δύσκολος ως και ακατόρθωτος, αφού μπορεί οι δισκογραφικές και οι κινηματογραφικές εταιρείες να κλείνουν sites όπως το piratebay ή να αναγκάζουν για παράδειγμα το rapidshare να φιλτράρει τα αρχεία που διαμοιράζονται, κάθε τόσο όμως θα βγαίνουν καινούργια, γιατί ο ελεύθερος διαμοιρασμός αρχείων είναι ζωτικής σημασίας για το διαδίκτυο.Αλήθεια ,εκείνα τα δικά μας , το mantata και το ….  χαμπέρι  ζούνε ? ? Ή τα ‘φαγε η σειρινά -κιτς  της Τζούλιας στο δρόμο για την Ιθάκη ;; 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr