«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28

217 γυναίκες βρήκαν το το Θάνατο από συζύγους και συγγενικό περιβάλλον στην Τουρκία του 2010

domestic_violence_kl_Druck Το 2010,άντρες όλων των ηλικιακών ομάδων,όλα τα επαγγέλματα και την κατάσταση από σχεδόν  όλη την Τουρκία “εξουσίασαν” γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων,όλα τα επαγγέλματα και την κατάσταση με σωματική, ψυχολογική, σεξουαλική, οικονομική και συναισθηματική βία.
Φαίνεται ότι οι λόγοι για τη βία διαφέρουν - αν και μόνο ένας βασικός λόγος σταθεροποιήται με μια πιο προσεκτική ματιά: Η ζήτηση από τους άνδρες να κυριαρχούν στις  γυναίκες. Οι άνδρες θεωρούν τις  γυναίκες ως ιδιοκτησία τους και δεν θέλουν να απόσχουν από το δικαίωμα πως  ήταν στην κατοχή των συζύγων τους, των πατέρων και αδελφών ακόμη και μετά το γάμο τους χωρισμό και το  διαζύγιο. 
Η έρευνά μας μπορεί να περιλαμβάνει μόνο τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών που θεωρήθηκαν «γενικού ενδιαφέροντος» από τους δημοσιογράφους, συντάκτες και διευθυντές δημοσίευση. Ωστόσο, κατέστη σαφές απο πολλούς αυτόπτες μάρτυρες,οτι τα θύματα και δράστες δεν είχαν αντιμετωπίσει τη βία, για πρώτη φορά. Αυτό ήταν ακριβώς το σημείο αιχμής της βίας η οποία προκάλεσε τον θάνατο ή τραυματισμούς και ως επί το πλείστον  συνεχίζονται για χρόνια.
Τουλάχιστον το 42 τοις εκατό των βίαιων επεισοδίων που συνέβη σε ένα περιβάλλον που γνώριζε το θύμα να απειλείται - τα θύματα είχαν προηγουμένως εφαρμοστεί στην αστυνομία ή τη δίωξη, διότι ήταν η ζωή τους σε κίνδυνο, διότι είχαν απειληθεί ή είναι εκτεθειμένα σε βία. Σύμφωνα με την συμφωνία τους με ταξινόμηση ανά bianet με την αναθεώρηση εφημερίδες, ιστοσελίδες, και τα πρακτορεία ειδήσεων σε ολόκληρο το έτος του 2010, οι άνδρες που σκοτώθηκαν τουλάχιστον 217 γυναίκες και τρία παιδιά? 164 γυναίκες και 4 παιδιά τραυματίστηκαν.
Τουλάχιστον 381 γυναίκες και παιδιά παρενοχλήθηκαν, 207 γυναίκες και παιδιά έπεσαν θύματα βιασμού. Η πλειοψηφία των θυμάτων της παρενόχλησης και βιασμού ήταν παιδιά. 23 γυναίκες πέθαναν από υποτιθέμενη αυτοκτονία ή κάτω από ύποπτες συνθήκες. Τουλάχιστον 646 άνδρες και αγόρια συνελήφθησαν με την κατηγορία της δολοφονίας, τραυματισμούς, παρενόχλησης και βιασμού. Ήταν είτε συνελήφθησαν είτε μια αναζήτηση για αυτούς ξεκίνησε.
Η παρενόχληση και ο βιασμός από εκπαιδευτικούς ή μελών της οικογένειας συμβάλει σε σημαντικό δείκτη για την κατάρτισή μας, η οποία ενδέχεται να προκύψουν από το γεγονός ότι η «ταυτότητα του δράστη» θεωρείται πάντα άξιος δημοσίευσης. Από την άλλη πλευρά, οι αριθμοί αυτοί είναι σημαντικοί γιατί δείχνουν το πόσο διαδεδομένη η παρενόχληση και ο βιασμός ήταν στο σχολείο, στο σπίτι και σε δημόσιους χώρους. Επίσης αποκάλυψε ότι οι γυναίκες και τα παιδιά παρενοχλήθηκαν είτε βιάστηκαν από τους άνδρες γνώριζαν και αξιόπιστους.
Δεν ήταν πάντα δυνατόν να παρακολουθεί τις νομικές διαδικασίες που αφορούν τις δολοφονίες, τραυματισμοί, παρενόχληση και ο βιασμός με αποκορύφωση μέσω του αναφέρθηκε σε διάφορα είδη των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ωστόσο, τα στοιχεία που συγκεντρώνονται πρότεινε ότι οι δράστες της παρενόχλησης και της ζημίας, ιδίως συχνά στη δημοσιότητα από την ποινική δίωξη ή το δικαστήριο.
Αν το δικαστήριο αποφασίσει για την τιμωρία με το αιτιολογικό της «παρενόχλησης», που ανέβαλε γενικά της έκδοσης της απόφασης δεδομένου ότι οι ποινές παρέμειναν κάτω από δύο χρόνια. Οι ειδήσεις που περιλάμβανε επίσης στοιχεία σχετικά με τις διαδηλώσεις που διοργανώνονται από τις γυναίκες για το γεγονός ότι οι δράστες αθωώθηκαν λόγω ιατρικές εκθέσεις της Ιατροδικαστικής Ινστιτούτο καθυστέρησαν.
συλλογή μας δεν περιλαμβάνει στοιχεία σχετικά με ψυχολογική, οικονομική και συναισθηματική βία κατά των γυναικών, δεδομένου ότι δεν αντικατοπτρίστηκε στις ειδήσεις. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τη συσχέτιση μεταξύ κάθε είδους βίας, είναι βεβαίως δυνατόν να πούμε ότι όλα τα περιστατικά που αναφέρθηκαν για το 2010 συμμετέχουν επίσης ψυχολογική, λεκτική και οικονομικής βίας. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι οι γυναίκες που εκτίθενται σε ψυχολογική, λεκτική και οικονομικής βίας άφησε σε θέση εβδομάδα όσον αφορά τη σύσταση μιας νέας ζωής, μακριά από τον βίαιο περιβάλλον.
Διασπορά της βίας, σύμφωνα με τις πόλεις και τις περιφέρειες
Διαβάστε την αναλογική δεδομένων που σχετίζονται με τη βία κατά των γυναικών και των παιδιών και τα περιστατικά τραυματισμών, η παρενόχληση και ο βιασμός σε πόλεις και περιφέρειες λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία των θυμάτων, τα επαγγέλματα των δραστών », τη σχέση τους με τα θύματα και τους λόγους για τη βία ως εξής:
Ο μεγαλύτερος αριθμός των περιστατικών ή των γυναικών δολοφονίες ή τραυματισμοί, το 2010 καταγράφηκαν για τις πόλεις της Κωνσταντινούπολης και Άδανα. Στην Κωνσταντινούπολη, οι άνδρες σκοτώθηκαν 17 γυναίκες και παιδιά και τραυματίστηκαν οκτώ γυναίκες και παιδιά. Στα Άδανα, οκτώ παιδιά και γυναίκες σκοτώθηκαν και οκτώ γυναίκες και παιδιά τραυματίστηκαν από τους άνδρες.
Σύμφωνα με την αναθεώρηση ειδήσεις, τα περισσότερα κρούσματα της παρενόχλησης συνέβη στη Σαμψούντα. 16 γυναίκες και παιδιά παρενοχλήσεις στη Σαμψούντα, δέκα στην Προύσα και έξι στην Kayseri. Προύσα παρουσίασε το μεγαλύτερο αριθμό βιασμών με 14 περιστατικά, ακολουθούμενη από τη Σαμψούντα με έντεκα. Τα περισσότερα κρούσματα της δολοφονίας, τραυματισμούς, βιασμούς και παρενοχλήσεις έχουν αναφερθεί για την περιοχή του Μαρμαρά.
25 % του συνόλου των περιστατικών θανάτου το 2010 έγινε στην περιοχή του Μαρμαρά, 19 τοις εκατό της κεντρικής Ανατολίας, 17 τοις εκατό στην περιοχή της Μεσογείου, 15 τοις εκατό στην περιοχή του Αιγαίου, δέκα τοις εκατό στη Νοτιοανατολική Ανατολία, οκτώ τοις εκατό στην περιοχή του Εύξεινου Πόντου και έξι % στην ανατολική Ανατολία. Η περιοχή Μαρμαρά ηγείται επίσης το νομοσχέδιο εξετάζει περιστατικά τραυματισμών με 26 %, ακολουθούμενη από τη Μεσόγειο με 19 %, η Μαύρη Θάλασσα με 16 %, την Κεντρική Ανατολία με 14 %, 13 % στο Αιγαίο, 8 % της Ανατολικής Ανατολίας και 4 % στη νοτιοανατολική Ανατολία. 26 % του συνόλου των περιστατικών παρενόχλησης αναφέρθηκαν για την περιοχή του Μαρμαρά, 19 % ο καθένας για την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και της Μεσογείου, 16 % για την Κεντρική Ανατολία, 9 % για το Αιγαίο, 7 % για τη νοτιοανατολική Ανατολία και 4 % για την Ανατολική Ανατολία. Όσον αφορά τα περιστατικά βιασμού, 28 % όλων των αναφερόμενων περιπτώσεων που συνέβη στην περιοχή του Μαρμαρά, το 20 % στη Μεσόγειο, 18 % στο Αιγαίο, 16 % στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, 7 % στη Νοτιοανατολική Ανατολία, 6 % της κεντρικής Ανατολίας και 5 % στην ανατολική Ανατολία.
Οι γυναίκες συνήθως σκοτώνονται ή τραυματίζονται από τους συζύγους τους
Οι περισσότερες δολοφονίες γυναικών το 2010 είχαν διαπραχθεί από τους συζύγους τους που ακολουθείται από το αγόρι-τους φίλους τους, οι πατέρες, πρώην συζύγους και αδέρφια. Μεταξύ των ανδρών που σκότωσαν γυναίκες και άλλους συγγενείς, τους γαμπρούς, τα παιδιά, πρώην αγόρι-φίλων καθώς και οι πατέρες βήμα, fiancees και τους αδελφούς βήμα.
50 τοις εκατό όλων των γυναικών δολοφονήθηκαν το 2010 σκοτώθηκαν από τους συζύγους τους, 13 τοις εκατό έως το αγόρι-τους φίλους τους, έντεκα τοις εκατό από τους πατέρες τους, οκτώ τοις εκατό από τους πρώην συζύγους τους, τα τέσσερα τοις εκατό από τους αδελφούς του και άλλους συγγενείς, τρία τοις εκατό από τον πρώην αγόρι τους -φίλοι και δύο τοις εκατό από τους νεόνυμφους ή τα παιδιά τους. 1 τοις εκατό σκοτώθηκε από τους φίλους αγόρι-ή τους φίλους των θυγατέρων τους, το ένα τοις εκατό από τους πατέρες τους βήμα, 0,5 τοις εκατό από fiancees τους και τους αδελφούς βήμα.
Οι σύζυγοι είχαν επίσης κατάταξη στην κορυφή της λίστας για την πληγή των γυναικών. Ακολούθησε η πατέρες των γυναικών, αγόρι-φίλοι, πρώην συζύγους, συγγενείς, οι πατέρες βήμα, αδελφοί, γαμπροί, παιδιά, πρώην αγόρι-φίλοι, πρώην fiancees, αγόρι-φίλοι του κόρες, τις γνωριμίες τους ή φίλους.
46 τοις εκατό των γυναικών ήταν τραυματίες από τους συζύγους τους. Σε 15 τοις εκατό όλων των αναφερόμενων περιπτώσεων, ο πατέρας ήταν ο δράστης? Εννέα τοις εκατό τραυματίστηκαν από αγόρι-τους φίλους τους, επτά από πρώην συζύγους τους, πέντε από έναν συγγενή ή τον πατέρα βήμα, τέσσερα τοις εκατό από τους αδελφούς τους, τρία τοις εκατό από τους γαμπρούς, ακολουθούμενη από 1 τοις εκατό που είχε τραυματιστεί από τα παιδιά τους, οι πρώην αγόρι-φίλους, αγόρι-φίλοι από τις κόρες τους, οι πρώην γαμπρούς, γνωστούς και φίλους. (BB / VK)

*Μετάφραση Google  απο Αγγλικά σε Ελληνικά           πηγη  :   bianetenglish_logo

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr