«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Ιανουαρίου 30

Τουλάχιστον 19 ιδιωτικά αεροσκάφη αναχώρησαν χθες Σάββατο από το αεροδρόμιο του Καΐρου, ανέφεραν πηγές στην...

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011, 12:48

Aίγυπτος: Τουλάχιστον 19 ιδιωτικά αεροσκάφη, αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Καίρου - Η οικονομική ελίτ, εγκαταλείπει τη χώρα Άσχετο ,αλλά μήπως όχι ;; Στην Ελλάδα “κάθονται” με αναμμένες μηχανές στο ριλαντί και τα πληρώματα τους  σε  “scrable”  1~2 ωρών !

Aίγυπτος: Τουλάχιστον 19 ιδιωτικά αεροσκάφη, αναχώρησαν από το αεροδρόμιο του Καίρου - Η οικονομική ελίτ, εγκαταλείπει τη χώρα

  1. Τουλάχιστον 19 ιδιωτικά αεροσκάφη αναχώρησαν χθες Σάββατο από το αεροδρόμιο του Καΐρου, ανέφεραν πηγές στην Αιγυπτιακή πρωτεύουσα.
  2. Στα αεροσκάφη λέγεται ότι επέβαιναν μερικές από τις σημαντικότερες μορφές της ελίτ της Αιγύπτου, περιλαμβανομένων κορυφαίων επιχειρηματιών. Ανάμεσά τους ήταν ο Ναγκίμπ Σαουίρις, μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών.
  3.   Στο αεροδρόμιο σημειώνονταν περιοδικά διακοπές των υπηρεσιών προς τα αεροσκάφη και προς τους επιβάτες, εν μέρει λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί στο Κάιρο.

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr