«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Ιανουαρίου 15

Ημερολόγια Γκέμπελς #1


του  Γεωργίου Α. Παπανδρέου, Υποψηφίου Εθνικοσοσιαλιστή, Υπoλ/γος Τάγματος Τεταρτοδρομιστών
Μάθημα (Εργαστήριο): «Διακυβέρνηση Τριτοκοσμικoύ Κρατιδίου» (Γκρίχενλαντ)
Εξάμηνο Δ’, Εβδομάδα 66η
>
ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ
Ορίστηκαν αυστηροί κανόνες στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για τη χρήση των εκφράσεων «έθνος», «πατρίδα» και των παραγώγων τους, τουλάχιστον δέκα φορές ανά ομιλία. Ειδικά για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον επιτελάρχη της κομμαντατούρ (βλ. «υπουργείο προστασίας του πολίτη») ο αριθμός αυτός ανέρχεται στο είκοσι. Eξαιρετικές οι επιδόσεις των Επχία Παπουτσή και Δνέα Πεταλωτή, των οποίων οι αναφορές στο έθνος, την πατρίδα και τη θρησκεία, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.
Συνελήφθη γνωστό αναρχικό στέλεχος του υπό αμφίβολης νομιμότητας κομμουνιστογενούς κόμματος «Συνασπισμός» ως ύποπτος για τρομοκρατική δράση. Τα Τάγματα Ασφαλείας επέδειξαν αξιοσημείωτο ζήλο και προτείνω τρεις επιτελείς με το αίτημα της προαγωγής.
Ολοκληρώθηκε ο σχεδιασμός της περιμετρικής ζώνης αποκλεισμού κατώτερων φυλών, με μεταλλικό γαλβανιζέ ηλεκτροφόρο πλέγμα Φ3, σειρά πολυβόλων MG3, σκύλων Κ13, θερμικών καμερών Siemens, όλων εισαγόμενων από τη Μητέρα Πατρίδα. Το έργο θα αναλάβει ο καμαράντ Μπόμπολας…..
Ελάχιστες εστίες συμμοριτισμού παρατηρήθηκαν στον τομέα των Σημείων Ελέγχου του Εθνικού Δικτύου Οδών και ειδικότερα με το διαβόητο αναρχοκομμουνιστή Γκλέτσο. Αναζητούνται οι κατάλληλες ποινές για την προσβλητική άρση μεταλλικής μπάρας τοποθετημένης από την καγκελαρία. Το επιτελείο προβληματίζεται περαιτέρω για την καταστολή των κινηματιών οδηγών λεωφορείων και τραίνων. Υπό μελέτη βρίσκονται αποτελεσματικές παραδοσιακές μέθοδοι επιβολής τάξης, όπως η φάλαγγα και το ηλεκτροσόκ γεννητικών οργάνων, αν και για την ώρα δεν θεωρείται απαραίτητη η χρήση τους.
Επιτυχής ήταν η συνάντηση μου με τον Φον Λίμπερμαν, όπου και αναζητήθηκαν μοντέρνες μέθοδοι ελέγχου πληθυσμιακής αύξησης, εξολόθρευσης αλλόφυλων υπανθρώπων, απαγωγών και εξαφανίσεων.
Προσαχθέντες Συμμορίτες: 34
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
Στα πλαίσια της εργασίας «Έλεγχος Όχλου», αυτό το μήνα θα παραδοθούν τέσσερις κομματικοί ανθυποκλητήρες, πέντε αφισοκολλητές και δύο βοηθοί κομματάρχη στο δικαστήριο. Την υπόθεση έχει αναλάβει η διμοιρία ΣΔΟΕ, κατόπιν σχολαστικών οδηγιών ώστε να αποφευχθεί η ενδεχόμενη και άκρως επικίνδυνη διασπορά εσωτερικών πληροφοριών (χρηματισμοί, λίστα συνεργατών κ.λπ.) στις μάζες των υποτακτικών.
Καθώς το ύψιστο καθήκον προς τον Σκοπό το απαιτεί, είμαι αναγκασμένος δυστυχώς να φανώ, κατ’ ελάχιστον δυνατόν, ασεβής προς το πνεύμα του Φύρερ μου. Προκειμένου να καταπνίξω τα ψήγματα κομμουνιστοσυμμοριτικής ανταρσίας αυτού του αηδιαστικά υπανάπτυκτου λαού, τον οποίον είμαι αναγκασμένος να διοικώ στη φάση αυτή της εκπαίδευσής μου, σκοπεύω να προβώ στην ακόλουθην βλάσφημη ενέργεια: Να υποστηρίξω ρηματικά τα αιτήματα για αποζημιώσεις των ευεργετηθέντων υπό του Ναζιστικού Στρατού, κατοίκων του Διστόμου. Λόγοι ανησυχίας ελάχιστοι. Υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι το αίτημα της Γκρίχενλαντ δε θα γίνει αποδεκτό από τους Εξοχότατους Δικαστές. Ευελπιστώ ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά και κατόπιν σχεδίου, ώστε να μη μου ζητηθεί πίσω το παράσημο Κβαντρίγκα από την ΑΟΔΕ (Ανωτάτη Οικονομική Διοίκηση Ευρωναζιστών).
Το ερχόμενο Σάββατο θα συμμετάσχω δι’ αντιπροσωπείας στον εορτασμό της αδούλωτης πλατείας του Αγ. Παντελεήμονα, όπου πανηγυρικό θα εκφωνήσει η καμαράντ Νικοπούλου. Ρόπαλα και μαχαίρια έχουν ήδη μοιραστεί στους Αγωνιστές.
ΕΠΑΙΝΟΙ
Εύφημος μνεία από τα έδρανα της Βουλής στον καμαράντ Παπουτσή (λοχαγός Τάγματος «Τελική Λύσις» Άδωνις Γεωργιάδης)

Αναρτήθηκε από Zaphod Beeblebrox

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr