«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15

Παρά την επίδειξη δύναμης των νεοταξιτών στο κέντρο της Αθήνας,To Πατριωτικό Μέτωπο, παρέμεινε στις κινητοποιήσεις μπροστά στη Βουλή, μέχρι αργά το απόγευμα, μιλώντας στους οργισμένους πολίτες και εξηγώντας τις θέσεις του.

Το   ποτάμι της οργής και του Κινήματος, δεν γυρίζει πίσω.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. εκπροσώπου:6980292626
www.pamet.gr pametopo@gmail.com

Με χιλιάδες αστυνομικούς και με χρήση χημικών και βομβών κρότου-λάμψης χωρίς κανένα μέτρο, ολοκλήρωσε την προαποφασισμένη επίδειξη δύναμης στο κέντρο της Αθήνας, η νεοταξίτικη κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο.

Οι “σοσιαλιστές” του ΠΑΣΟΚ, δείχνουν αποφασισμένοι να πατάξουν με κάθε τρόπο, κάθε έκφραση της λαϊκής οργής κατά των μέτρων που σε συνεργασία με το ΔΝΤ την Τρόικα και τους τοκογλύφους, έχουν επιβάλλει στον ελληνικό λαό. Ξεχνώντας φυσικά (όπως κάθε συνεπής νεοταξίτης) αυτό που έγινε στην Αργεντινή, με τον “ομόλογό” τους “σοσιαλιστή” Ραούλ Αλφονσίν.Η αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου, παρά το αποπνικτικό περιβάλλον που δημιούργησαν τα δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας, παρέμεινε μέχρι αργά το απόγευμα μπροστά στο Κοινοβούλιο, μιλώντας στους πολίτες και εξηγώντας τη βασική θέση του Κινήματος, πως μόνο όταν ο Λαός αποφασίσει να πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του, θα “δει θεού πρόσωπο”.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, συμφώνησε με τις θεμελιώδεις αρχές του ΠΑΜ, για συσπείρωση όλου του Λαού, γύρω από το υπερκομματικό-παλλαϊκό-δημοκρατικό Κίνημα, με κεντρικό στόχο, την πλήρη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Πατρίδα μας. Μια αλλαγή που προϋποθέτει και διαφορετική ροσέγγιση στις επιλογές τόσο της διάρθρωσης του πολιτικού λόγου και θέσεων, όσο και την οργανωτική δομή των Κινημάτων των πολιτών που συμμετέχουν στο Πατριωτικό Μέτωπο.

Με δεδομένα τα διδάγματα από τους αγώνες των Λαών σε Αργεντινή, αλλά και σε Ισλανδία, Ιρλανδία και Ουγγαρία, το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι αποφασισμένο να συνεχίσει τον αγώνα του για συμπαράταξη όλων των πατριωτικών δυνάμεων της Πατρίδας μας σε έναν ανοιχτό αλλά κάθετο αγώνα κατά των νεοταξιτών. Και η πορεία των πραγμάτων δείχνει πως η απόφασή του αυτή δικαιώνεται μέρα με την ημέρα και πρόκειται να δικαιωθεί στο σύνολό της, με την ολοκλήρωση της δομής του Κινήματος, αλλά και των προτάσεών του για μια Ελλάδα κοινωνικής αλληλεγγύης, ελευθερίας, δικαιοσύνης και πραγματικής και άμεσης Δημοκρατίας.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν γυρίζει πίσω.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr