«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Δεκεμβρίου 11

Έκτακτο Κυβερνητικό Διάγγελμα: αρνούμαι να το δεχθώ!

Γιώργος Κρόγιας

Έκτακτο Κυβερνητικό Διάγγελμα:
“Πολίτες της Μπανανίας, τα κάναμε σκατά. Βγάλτε τώρα το φίδι από την τρύπα μόνοι σας”.

Εργασιακές σχέσεις: Για πρώτη φορά από την σύσταση του Ελληνικού Κράτους, μια κυβέρνηση αποφασίζει να βγάλει την ουρά της έξω από τις εργασιακές σχέσεις με το νέο νομοσχέδιο που μέσα σε μια νύχτα καταργεί κεκτημένα σχεδόν 100 χρόνων, γιατί απλά, δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο.

Συγνώμη, αλλά, για την κατάντια της χώρας μας μπορεί να φταίνε εκατοντάδες χιλιάδες, πολιτικοί, μμε, λαμόγια, κλπ κλπ. ΣΙΓΟΥΡΑ όμως, αυτοί που δεν φταίνε είναι οι εκατομμύρια μεροκαματιάρηδες εργαζόμενοι των πιο χαμηλότερων μισθών της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Το να κατεβάζεις ένα νόμο με τον οποίο καταστρατηγείς κάθε έννοια του Κράτους-δικαίου, πετώντας το μπαλάκι των… “διαπραγματεύσεων” στα… “συμβαλλόμενα μέρη”…. δηλαδή μεταξύ εργαζομένων και εργοδότη, και… στην “ωριμότητα και ενεργή συμμετοχή τους”…. είναι ότι πιο συντηρητικό και άκρως οπισθοδρομικό και σκληρό θα μπορούσε να κάνει, όχι μόνο ένα Σοσιαλιστικό Κόμμα, αλλά το χειρότερο Θατσερικό μόρφωμα!

Αυτό μας είπε η κυβέρνηση: “Βγάλτε το φίδι από την τρύπα μόνοι σας, παλικάρια. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να… μεταφέρουμε το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας (δηλαδή τα χρέη του Κράτους) στους πολίτες του. Δηλαδή σε εσάς, που εδώ και δεκαετίες, δεν είχατε κανένα μερίδιο ευθύνης στις καταστροφικές αποφάσεις που λαμβάναμε. Το μόνο που κάνατε ήταν να μας ψηφίζετε. Για αυτό, τον λογαριασμό, τον στέλνουμε σε εσάς, γιατί δυστυχώς, δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις.”…

Αυτό, εγώ, αρνούμαι να το δεχθώ!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr