«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 31

Αποκλειστικό: “Ντιντής” διέρρευσε τα περί αποστάσεων Σαμαρά! Μαϊμού η διαρροή, με τον καινούριο χρόνο πέφτουν κεφάλια!

gaystraightlebs Απίστευτο και όμως αληθινό: Τα περί “δυσφορίας Σαμαρά” για τις απόψεις του Φαήλου Κρανιδιώτη περί “ντιντήδων της πολιτικής” ήταν ευσεβείς πόθοι “ντιντή” της Ρηγίλλης και (δυστυχώς) έτερου προβεβλημένου στελέχους.

Αυτό βέβαια ήταν αυτονόητο αφού ο Κρανιδιώτης εδώ και μήνες μέσα από την αρθρογραφία του στο Antinews έχει χρησιμοποιήσει ακόμα βαρύτερους χαρακτηρισμούς, χωρίς να έχει τολμήσει κανείς να εμπλέξει τον Σαμαρά ή να επικαλεσθεί την σχέση τους για να τον κατηγορήσει.

Φαίνεται όμως ότι το πρόσφατο άρθρο σε συνδυασμό με τις εσωκομματικές αλλαγές που επέρχονται, έδωσε αφορμή σε κάποιους “τελειωμένους” να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί εκβιάζοντας την παραμονή τους ως δήθεν “κεντρώα επιλογή”. Το απίστευτο θράσος τους όμως να διαρρεύσουν “επίσημα” δυσφορία Σαμαρά, επισπεύδει τις διαδικασίες και με τον καινούριο χρόνο, τόσο ο ‘ντιντής” που δεν κατέχει όμως λειτουργική θέση, αλλά και το προβεβλημένο στέλεχος, αποχαιρετούν τις όποιες βλέψεις τους.

Η δημοσιότητα που πήρε η μαϊμού είδηση από τα φιλοκυβερνητικά μέσα και Blogs ήταν αρκετή για να τους εξοβελίσει. Θα πρέπει όμως κάποιος να είναι πραγματικά αφελής για να πιστέψει ότι ο Σαμαράς “προβληματίστηκε” επειδή το άρθρο του Κρανιδιώτη δεν άρεσε στα Νέα, στο Βήμα, στο Έθνος και την Ελευθεροτυπία!!

Όπως επίσης ότι ο Σαμαράς είναι “φαν” της απολιτίκ στάσης των Ντιντήδων όλου του πολιτικού φάσματος. Αυτών δηλαδή που έφεραν την χώρα στη μέγγενη του ΔΝΤ και υποθήκευσαν το μέλλον των πολιτών.

Με τον καινούριο χρόνο, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

σσ. Το “στέλεχος” έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να πείσει τον πρόεδρο ότι δεν έκανε αυτός την διαρροή. Δεν υπολόγισε όμως τους συνεργαζόμενους ρουφιάνους που καμάρωναν κι’ όλας ότι πήραν την είδηση πρώτοι!!

Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr