«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Δεκεμβρίου 5

“Έσπασε” ο σκληρός δίσκος του Χριστοφοράκου!

Τα παιδιά της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έκαναν πάλι το θαύμα τους. Η ομάδα του Μανώλη Σφακιανάκη έκανε την δουλειά της ως έπρεπε και τώρα το μπαλάκι είναι στα χέρια των βουλευτών της εξεταστικής αλλά και της δικαιοσύνης.

Η ΔΗΕ κατάφερε να ανασύρει όλα τα αρχεία που υπήρχαν στον σκληρό, εννοείται και τα διεγραμμένα στοιχεία που συμπεριλαμβάνουν συναντήσεις, ηλεκτρονική αλληλογραφία, τηλεδιασκέψεις και άλλα άκρως αποκαλυπτικά και ενδιαφέροντα.

Ο όγκος είναι τεράστιος και σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες έχουν απομονωθεί περί τα 20 giga στοιχεία φωτιά. Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε πως θα αξιοποιηθούν, αφού η νέα αυτή εξέλιξη θέτει στο περιθώριο τα παπαγαλάκια που επέμεναν για “ουδέτερο πόρισμα” χωρίς ενόχους.

Όπως και να ‘χει, όσοι ευελπιστούσαν ότι θα συγκάλυπταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης είναι τώρα με την πλάτη στον τοίχο αφού πλεόν δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί “έλλειψης” στοιχείων…

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν κάποια αρχεία φωτογραφιών που διατηρούσε ο φυγόδικος άνδρας που δείχνουν το ποιόν του.

Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα. Τώρα, όσοι συναινέσουν στην συγκάλυψη απλά θα καταστρέψουν το πολιτικό και προσωπικό τους μέλλον. Τα στοιχεία είναι τέτοια, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο κάποτε θα βγουν. Και τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες.

Πηγή :   olympia

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Να ελπίσουμε ότι τα στοιχεία θα δουν το φως της δημοσιότητας και δεν θα τα κάνουν ''πλακάκια'' οι της εξεταστικής επιτροπής!!!
    Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά.
    Μπας και καθαρίσει λίγο αυτός ο οχετός ...
    Καλημέρα και καλή βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr