«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30

Μπαγίς: Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν αποτελεί κράτος

                         ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ

Ο Τούρκος Υπουργός Επικρατείας και επικεφαλής των διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς δήλωσε προκλητικά ότι η κυπριακή κυβέρνηση «δεν αποτελεί κράτος» και ότι η Τουρκία διακηρύττει παντού ότι οι Ε/κ «δεν μπορούν να αποτελέσουν κράτος, ούτε καν φυλή».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Μπαγίς αναφέρθηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στον καλαθοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της τουρκικής Πινάρ Καρσίκαγια, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων Eurochallenge, και είπε ότι η ε/κ πλευρά προσπάθησε να μειώσει τη σημασία των επεισοδίων, αναφερόμενη σε χούλιγκαν.

Όπως είπε, η επίθεση 3.000 ατόμων εναντίον 10 ώς 15 ατόμων δεν ήταν ασήμαντο γεγονός.

Ο κ. Μπαγίς είπε, επίσης, ότι ζήτησε το οπτικογραφημένο υλικό από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις ελεύθερες περιοχές, αλλά δεν του είχε δοθεί και άρα δεν υπάρχει οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο.

«Έχουν καταστήσει τα ΜΜΕ τόσο εθνικιστικά, που κανένα ε/κ κανάλι δεν μοιράστηκε τα βίντεο. Πιστεύω ότι τα δικά μας ΜΜΕ θα πάρουν μαθήματα από αυτό το γεγονός», είπε.

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr