«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 23

Ναι σε όλα...

Όχι στα υπουργεία, ναι στη Προεδρία...

Ναι στη Προεδρία, όχι στα Υπουργεία...

Παρακαλώ καθίστε.

Μη μιλάς. Κινδυνεύει η Ελλάς

Ναι σε όλα. Σε όλα;

But of course my dear Watson...

Διότι, δεν ξέρω αν έχεις προσέξει, για την παρούσα κατάσταση υπεύθυνοι δεν είναι οι  Ανδρέας Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Κώστας Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς... Δεν είναι τα sebago, τα allen edmonts, τα γιουνιέσε, τα parasite beach, οι ξαπλώστρες της Ψαρούς. Δεν είναι οι ευλογημένοι ταμίες, οι μεταφορείς, οι κομματικοί στρατοί αλλά, ο Μήτσος Κερατάς, η Μαριγώ Κοπτοραπτού, ο Βαγγέλης Μεταφορέας και ο Γιάννης Παντοπώλης. Μεγάλο ρόλο, ίσως τον μεγαλύτερο, έπαιξε ο ελληνικός λαός που, από το 1974 και μετά "μαζί τα έφαγε". "μαζί τα έκανε", "μαζί τα κατάστρεψε", "μαζί τα δανείστηκε".

Αυτό μου είπαν σήμερα τα διακριμένα άτομα που με κυβέρνησαν και κυβερνούν τα οποία όμως, παρ' ότι δημιουργησαν το πρόβλημα υπόσχονται πως θα το λύσουν!

Όλα αυτά τα διακεκριμένα σακάκια, ταγιεράκια, γούνες (αλεπούς)... Όλα τα bespoke, τα μπρουκς μπράδερς, τα αμερικάνικα κολλέγια, οι ξαδέλφες, τα LSE, τα harvard, τα business administration, τα "δε το πιστεύωωωω", τα Γιουνιέσε, τα Bilderberg, η Siemens, η Vodaphone.

Η Επανίδρυση του Κράτους, οι Ακόμα Καλύτερες Μέρες, η πολιτική άνοιξη, η συγκυβέρνηση, η απόσυρση, το Χόρα, το έξξω οι βάσεις του θανάτου, το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το Ίδιο Συνδικάτο, ο ύντροφος Γκαντάφι, η Μαδρίτη, τα Ίμια, το Πηδηχτό ζεϊμέκικο, ο κουμπάρος Ταγίπ, ο Εκσυγχρονισμός, η Αλλαγή, το ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε, η Επιστροφή στις Αγορές (δυτικά τουτ Ρίο Γκράντε), ο Ελληνικός Ηλεκτρονικός Υπ[ολογιστής, η Πράσινη Ανάπτυξη, η Ανάπτυξη (που θα οδηγήσει σε ύφεση), η Ύφεση (που θα οδηγήσει σε ανάπτυξη), η θεία μου η καλλιόπη, η βασιλομήτωρ, οι Πρίγκηπες Νικόλαος, Αντρίκος και Πέτρος. τα δίδυμα (ένα γαλάζιο, ένα ροζ), οι 7000 μονάδες του ΧΑΑ, η Ισχυρή Ελλάδα και άλλα 126.245 που δεν έχω την ώρα και διάθεση να αναφέρω, ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.

Τότε τις πταίει; Μα το λέω καιρό: η Κακούργα η Κενωνία

kavvathasΙστορίες απ' την Mordor                    

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr