«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Δεκεμβρίου 19

Το αφεντικό του ΓΑΠ ομολογεί

bild Είμαστε ευγνώμονες στους Washington Post, New York Times, Time και σε άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές πήραν μέρος στις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα, για περίπου 40 χρόνια.
Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε τα σχέδια μας για τον κόσμο αν ήμασταν κάτω από τα δυνατά φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.
Αλλά ο κόσμος είναι πιο προχωρημένος πλεόν και είναι έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Η υπερεθνική ύπατη εξουσία από μία τάξη εκλεκτών διανοουμένων και από τις διεθνείς τράπεζες είναι σίγουρα προτιμώτερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που εφαρμόζονταν τους προηγούμενους αιώνες.

David Rockefeller,
Απευθυνόμενος στην συνάντηση της Τριμερούς Αρμοστείας,1991

Τριμερής Αρμοστεία, Λέσχη Bildegerg, Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ αποτελούν οργανισμούς στενά συνδεδεμένους για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το ομολογεί ο ίδιος ο Ροκφελλερ όπως ομοίως κυνικά ομολογεί ότι είχε όλα αυτά τα χρόνια την κάλυψη από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ.

Αυτά είναι τα αφεντικά του ΓΑΠ και τα σχέδια αυτών υλοποιεί κατά γράμμα. Για αυτό άλλωστε όπου σταθεί και όπου βρεθεί στο εξωτερικό δηλώνει ότι χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε επειγόντως! (Κλικ εδώ)

Ομοίως και αυτός στην Ελλάδα έχει την υποστήριξη των ΜΜΕ αφού το σχέδιο είναι παγκόσμιο. Φυσικά και διάλεξαν έναν ‘σοσιαλιστή’ για την εφαρμογή των σχεδίων τους όπως και έναν ‘σοσιαλιστή’ έχουν τοποθετήσει ως επικεφαλή στο ΔΝΤ. Το κόλπο είναι πολύ παλιό και πάντα επιτυχημένο: ο λύκος με προβιά προβάτου θα εμφανιστεί…

Το σχέδιο έχει αρχίσει να εφαρμόζεται εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια και τώρα εμείς βλέπουμε την τελική του φάση. Όλα αυτά τα χρόνια μας διαλύουν την γλώσσα (κατάργηση της καθαρεύουσας, κατάργηση του πολυτονικού, κατάργηση των αρχαίων), την παιδεία (αλλοίωση της ιστορίας, αντικατάσταση ποιημάτων στα σχολεία με συνταγές μαγειρικής!), μας δωροδόκησαν με πλαστά δάνεια, μας επέβαλλαν τον καταναλωτισμό ως ύψιστη αξία, μας διαλύουν την κοινωνική μας συνοχή με την αθρώα εισβολή λαθρομεταναστών και έρχονται τώρα και μας λένε ότι πρέπει να υπακούσουμε στο ΔΝΤ για το καλό της πατρίδας!!!! Το ΔΝΤ το οποίο εχθρεύεται οτιδήποτε εθνικό και εργάζεται για την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης!

Πόσο αστείο είναι να πολεμούν οτιδήποτε εθνικό και να επικαλούνται τα πατριωτικά μας αισθήματα μόνο όταν θέλουν να μας πιουν το αίμα!

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εξηγούνται εύκολα οι φράσεις “Αγγλική ως Επίσημη”, “το άγαλμα του Κεμάλ”, “Τι είναι η πατρίδα μας”, “Ιθαγένεια-τηλεκάρτα” και ”Πατριωτισμός του μνημονίου“.

Έχουμε προ πολλού περάσει από την διατύπωση των θεωριών συνομωσίας στην εφαρμογή αυτών! Ο κόσμος ακόμα δυσκολεύεται να πιστέψει ότι υπάρχει παγκόσμιο σχέδιο, του φαίνεται πολύ υπερβολικό για να το πιστέψει! Μα εδώ ακριβώς στηρίζονται:

Μόνο τα μικρά μυστικά χρήζουν προσοχής, τα μεγάλα κρατούνται κρυφά από την λαϊκή δυσπιστία.
Marshall Mcluhan, guru των ΜΜΕ

Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Σκύβουμε το κεφάλι ή αντιδρούμε;

H πορεία της 15/12 έδειξε ότι η οργή του κόσμου είναι τεράστια. Κανείς πολιτικός δεν τολμά να κυκλοφορεί χωρίς τον φόβο επίθεσης από τον κόσμο.

Πρέπει όλοι να βάλουμε τις κομματικές ταμπέλες στην άκρη και να ενωθούμε έχοντας ως μόνο στόχο το κοινό καλό, το καλό της πατρίδος και όχι το ατομικό συμφέρον.

Νιώθουμε προδομένοι και μόνοι γιατί βλέπουμε ότι στο σχέδιο εξόντωσης μας συμμετέχουν τα κόμματα, τα ΜΜΕ και οι συνδικαλιστές. Δεν ξέρουμε πού να αποτανθούμε αφού όλοι οι ‘σύμμαχοι’ μας είναι εναντίον μας.

Δεν είναι όμως έτσι. Αντίθετα αποτελούμε την πλειοψηφία που ψάχνει εναγωνίως τρόπο να εκφραστεί. Φάνηκε καθαρά από τις τελευταίες περιφερειακές εκλογές όπου η αποχή μαζί με τα άκυρα και λευκά έφτασε στο 64%!

Πρέπει όλοι να μάθουμε για τα διάφορα κινήματα που ξεπροβάλλουν, να τα πλησιάσουμε, να εξακριβώσουμε το αγαθό των προθέσεων τους και στην συνέχεια να ενωθούμε για να ανατρέψουμε το σαθρό κομματικό κατεστημένο.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι είναι καθαρή αυτοκτονία να πιστεύουμε ότι αυτοί πού μας έφτασαν σε αυτό το σημείο θα είναι αυτοί που θα μας σώσουν.

Πηγή : Mαύρο σε όλους      Το “ψάρεψα”  στο   :   olympia.gr  

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr