«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 15

Όταν σε τιμούν άνθρωποι σαν τον Μάρκο Μουζάκη...

Επειδή *γράφουμε και μείς που και που,δεν άντεξα να μην το μεταφέρω ( “αν δεν παινέψεις το σπίτι σου , θα πέσει να σε πλακώσει”)  :

Από την στήλη του Μάρκου Μουζάκη στο ΠΑΡΟΝ τα εύσημα στο Ταχάλια . Σ.Π.και σε μας βεβαίως βεβαίως !
Όταν σε τιμούν άνθρωποι με την ιστορία και το ήθος του Μάρκου, μάλλον είμαστε σε καλό δρόμο:
Αυτή η μεγάλη κρίση στον ευρύτερο χώρο των ΜΜΕ αναδεικνύει μεταξύ άλλων και ένα ερώτημα: Μήπως είναι ώρα να ξαναγυρίσουμε στην «αληθινή δημοσιογραφία»;
Τη δημοσιογραφία όχι των εντεταλμένων γυμνοσάλιαγκων, αλλά της έρευνας, της αποκάλυψης, τη μαχητική δημοσιογραφία, που στέκεται ενάντια στην -κάθε- εξουσία και δεν είναι ορντινάτσα της;
n Καθότι τα -πολλά- τελευταία χρόνια οι εκδότες, με τη σύμπραξη πολλών δημοσιογράφων, έκαναν τις εφημερίδες και τα κανάλια τους ναό του εμπορίου, όπου πουλάνε όχι ενημέρωση, αλλά «διευθετήσεις», στο πλαίσιο των κονέ με την εξουσία, και χαρίζουν «δώρα» αντί για πληροφόρηση. Ε, την απάντηση την έχουν πάρει από αναγνώστες και θεατές. Αυτό το παιχνίδι έχει φτάσει στο τέλος.
Kι αν δεν το ξεπεράσουν σύντομα, εκδότες αλλά και δημοσιογράφοι, η κρίση θα συνεχιστεί, η ανεργία θα ξεπεράσει κάθε αρνητική πρόβλεψη και το χάος είναι περίπου αναπόφευκτο. Δεν έχει άλλο πάτο το βαρέλι της αναξιοπιστίας, της ισοπέδωσης, της παρά φύση σύζευξης με την εξουσία, ας το πάρουμε χαμπάρι.
Μέσα δε στην κρίση, αθόρυβα αλλά δυναμικά, μια νέα μορφή πληροφόρησης, αυτή των μπλογκ, έχει σε μεγάλο βαθμό αντικαταστήσει την παραπληροφόρηση από τα έως πρόσφατα «κυρίαρχα» ΜΜΕ.
Αναφέρομαι φυσικά σε πραγματικούς, ιδεολόγους μπλόγκερ και όχι σε λαμόγια του διαδικτύου, που συνεχίζουν τη βρωμιά και την αθλιότητα των κατεστημένων ΜΜΕ. Μπλογκ σαν το Olympia, το Κουρδιστό Πορτοκάλι, το Taxalia, το Σίβυλλα, το i-Reporter (ενδεικτικά τα αναφέρω), αυτήν τη στιγμή έχουν επάξια αντικαταστήσει…. την πάλαι ποτέ έντιμη ενημέρωση που παρείχαν τα παραδοσιακά ΜΜΕ.
… Ή, έστω, πολλά απ’ αυτά. Και η αξιολόγηση που κάνω είναι άσχετη με συμφωνίες ή διαφωνίες επί της γραμμής τους. Αξιολογώ την έντιμη προσφορά και τη μάχη που δίνουν.  

* Δικά μας σχόλια.        Πηγή   :     Taxalia

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr