«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 10

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ!!! ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Αδέρφια bloggers, έφτασε η στιγμή να ενώσουμε τις δυνάμεις και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους αυτούς
που προσπαθουν έντεχνα και μεθοδευμένα να καταστρέψουν την χώρα και την Ελευθερία μας!
Χρόνος για άλλες παρατάσεις δεν υπάρχει!
Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και μας πνίγει όσο ποτέ άλλοτε.
Ο καιρός έφτασε και θα πρέπει επιτέλους όλοι μας σαν bloggers να χρησιμοποιησουμε αυτή την δύναμη που έχουμε
για να μπορέσουμε να αντισταθούμε στην ολοκληρωτική καταστροφή μας.
Αν την ύστατη στιγμή δεν ενωθούμε και δεν δράσουμε δυναμικά,συνεχίζουμε όπως έχουμε δίχως την παραμικρή αντίσταση
και με μηδαμινά αποτελέσματα.
Η ισχύς εν τη ενώσει!
Όπως όλα τα ΜΜΕ σκοπίμως χρησιμοποιουν την δυναμή τους για να προωθήσουν την δική τους προπαγάνδα,έτσι και εμείς πρέπει να χρησιμοποιησουμε την δική μας δύναμη και να στείλουμε ένα ηχηρό ΟΧΙ σε κάθε αποδέκτη που μας βλέπει σαν πιόνι του.
Παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ μας δεν επιτρέπονται σε αυτην την δύσκολη χρονική περιόδο που διανύουμε,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.
Θα τρίξουμε τα δόντια σε όποιον ξανάσκεφτεί να αμαυρώσει την πατρίδα μας,τα πιστευω μας και την Ελευθερία μας!
Bloggers έχετε,έχουμε την δύναμη να τους διαλύσουμε!!!
Ενωση,αγάπη,δουλειά,αποφασιστικότητα,ομονοια μεταξύ μας και στο τέλος θα βγούμε νικητές απο την μάχη,που ενδεχομένως θα δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι!
Όσοι bloggers νιώθουν το ίδιο με εμάς και θέλουν να συμβάλουν με δυναμισμό και αποφασιστικότητα στον δύσκολο αυτό αγώνα, ας επικοινωνησουν στα email

HeLLeNiCReVeNgE@gmail.com   και   filoumenosgr@hotmail.gr.
Ηρθε η ώρα να χωριστεί η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ και στον δικό μας κλάδο για να γνωρίζουμε και για τα του οίκου μας!!!!
ΥΓ: θα δημιουργηθεί ένας χώρος όπου θα μπορούμε όλοι μαζί να συνομιλούμε και να αποφασίζουμε για διάφορα θέματα και μετέπειτα θα τα αναρτούμε σε εμφανή σημείο ο καθένας ξεχωριστά στο δικό του blog.
Βέβαια αυτό θα είναι μόνο η αρχή και εννοείται δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτό,αλλά θα μπούμε ενεργά και δυναμικά όπου και όπως μπορούμε!
Τα θέματα που έχουν προτεραιοτητα και θα είναι σημαία στο αγώνα μας είναι:
Η Κάρτα του πολίτη!
Το μεταναστευτικό!
Η Ανθελληνική Πολιτική!
Η Μακεδονία μας!
Η οικονομία μας!
Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr