«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Νοεμβρίου 21

Εφοδος και κατάσχεση αρχείων της Siemens

Εφοδο στα γραφεία της Siemens πραγματοποίησε κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατόπιν σχετικής επιστολής του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της Siemens κ. Σήφη Bαλυράκη.
Στόχος του ελέγχου της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι να διαπιστώσει το ενδεχόμενο κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης της εταιρείας σε ό, τι αφορά τις δημόσιες συμβάσεις και τους δημόσιους διαγωνισμούς, καθώς και τις επεκτάσεις αυτών και κυρίως σε ό, τι αφορά τις συμβάσεις με τον ΟΤΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές της Επιτροπής Ανταγωνισμού εντόπισαν και κατέσχεσαν πληθώρα εγγράφων και ηλεκτρονικών αρχείων, τα οποία στη συνέχεια θα διερευνηθούν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υφίσταται παραβίαση του άρθρου 2 του νόμου περί ανταγωνισμού (κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης). Η Επιτροπή Ανταγωνισμού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες λειτούργησε αυτεπάγγελτα, υπό την έννοια ότι μετά την επιστολή του κ. Σ. Βαλύρακη διαπίστωσε ότι υπάρχουν τα νομικά ερείσματα για τη διερεύνηση ενδεχόμενης παραβίασης του δικαίου του ανταγωνισμού.

Πηγη  

Σ.Ι. : Όπως γνωστοποιήθηκε ,η επιτροπή της βουλής σε εφαρμογή νόμων της Ε.Ε. “θα ζητήσει αποζημίωση  απο την  Siemens  υπέρ του Δημοσίου  ύψους   2  δις  ΕΥΡΩ !

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr