«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Νοεμβρίου 6

Ε, όχι να κάνει μάθημα πατριωτισμού και ο ΓΑΠ!!!

Τα λόγια περιττεύουν μπροστά στο θράσος του ΓΑΠ. Από το γήπεδο του Σπόρτινγκ, χαρακτήρισε τη διαφαινόμενη διάθεση του ελληνικού λαού να καταψηφίσει μαζικά το κόμμα του στις επερχόμενες εκλογές ως “αντιπατριωτική απόπειρα υπονόμευσης“.

Τι να πρωτοχαρακτηρίσει κανείς σε αυτή τη φράση;

Τον μόλις υποκρυπτόμενο φασισμό του να αρνείται στον ελληνικό λαό το δικαίωμα να έχει άλλη γνώμη, σε σχέση με την πολιτική της κυβέρνησης;

Τον δυναμιτισμό του πολιτικού τοπίου, που μάλιστα, όταν δεν αναγνωρίζεται το δικαίωμα στη διαφωνία, καταλήγει να είναι δυναμιτισμός του ίδιου του πολιτεύματος;

Την πλήρη διαστροφή της έννοιας πατριωτισμός;

- Αυτός που υποδούλωσε τη χώρα, εκχωρώντας τη διακυβέρνησή της σε απρόσωπους ξένους υπαλλήλους του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ, υπό τον εύσχημο τίτλο “τρόικα”!

-  Αυτός που εξασθένισε την Ελλάδα όσο κανένας άλλος στη νεώτερη ιστορία, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, και έτσι εξασθενημένη την έβαλε να “διαπραγματεύεται” με τους εχθρούς της όλα τα ανοιχτά εθνικά της θέματα, εξαναγκάζοντάς την στην ουσία σε αποδοχή όλων των αξιώσεων του εχθρού!

- Αυτός που δεν διστάζει, χάριν του πριγκηπικού του εγώ (που δεν μπορεί να ανεχθεί τη λαϊκή απόρριψη), να τινάξει στον αέρα ακόμη και τα όποια πενιχρά αποτελέσματα της περιοριστικής του πολιτικής, απειλώντας τη χώρα με πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση!

Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, τολμά να κατηγορεί τους άλλους για “αντιπατριωτική υπονόμευση”!

Τα λόγια είναι ανίκανα να εκφράσουν την αποστροφή και την οργή!

Όμως η απάντηση του λαού πρέπει να είναι, και θα είναι, μαζική και εκκωφαντική!

Ίσως ποτέ άλλοτε δεν μας έχει δοθεί η ευκαιρία να έχουμε τόσο ουσιαστική ψήφο, από ό,τι σε αυτές τις εκλογές!

Αδέλφια, να κινητοποιήσουμε ο καθένας έστω και έναν συμπολίτη μας να αφήσει τον καναπέ και την απογοήτευση και να κάνει κάτι ουσιώδες για τη χώρα του! Να καταψηφίσει την υποδούλωση!

Επιτέλους, να το χωνέψουμε βαθιά μέσα μας, δεν είναι όλοι ίδιοι!

Κάποιοι είπαν “ναι”, κάποιοι είπαν “όχι”.

Κάποιοι αντιστέκονται, κάποιοι εκχωρούν στον εχθρό όσο περισσότερα μπορούν.

Και κάποιοι αυτο-διαφημίζονται για “πατριώτες”, την ώρα ακριβώς που υποδουλώνουν τη χώρα!

Το πραγματικό, το γνήσιο πατριωτικό καθήκον μας καλεί να αποδείξουμε στον κ. Παπανδρέου τι εστί αληθινός πατριωτισμός. Όχι πάντως αυτό που εννοεί! Είναι ακριβώς το αντίθετο. Πατριωτισμός είναι η αντίσταση στην υποδούλωση!

Όχι, λοιπόν, στον Γ. Παπανδρέου!

Antinews

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr