«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 4

Πολλά …. όνειρα ! !

bannerΟ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, έφθασε στη μεγάλη Ίμια με στρατιωτικό  ελικόπτερο χτες το πρωί. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε σε δημοσιογράφους, μετά από την επίσκεψή του στα Ίμια: «Θέλησα να αναπνεύσω τον καθαρό αέρα του Αιγαίου στο έδαφος ενός ελληνικού νησιού. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να το κάνουμε θέμα. Σκοπεύω να...


επισκεφτώ ξανά την περιοχή, πηγαίνοντας αυτή την φορά στην μικρή Ίμια».
Αυτή είναι η πρώτη επίσκεψη Έλληνα προέδρου στα νησιά, η διαμάχη για τα οποία, έφερε στα πρόθυρα του πολέμου Ελλάδα και Τουρκία το 1996.
Πριν από την επίσκεψη Παπούλια, η Τουρκία εξέφρασε τις ανησυχίες της, λέγοντας ότι η άφιξη του Έλληνα ηγέτη θα μπορούσε να περιπλέξει τις διμερείς σχέσεις και απείλησε ότι αν συνεχιστούν επισκέψεις Ελλήνων πολιτικών στα Ίμια, αυτό θα αποτελέσει αιτία πολέμου. Μάλιστα, ανακάλεσε τον Τούρκο πρεσβευτή της στην Αθήνα για διαβουλεύσεις.
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, απέρριψε – ως ανεπίτρεπτες - τις προσπάθειες της Άγκυρας να αλλάξει γνώμη ο Παπούλιας, λέγοντας ότι "ο ίδιος καθορίζει το πρόγραμμα των ταξιδιών του στη χώρα μας και κανείς άλλος!".
..........................................................................................
Ξύπνησα με ένα χαμόγελο στα χείλη μου, το οποίο γρήγορα έσβησε... Είχα κοιμηθεί διαβάζοντας εφημερίδα και το μυαλό μου είχε μπλέξει τα... μπούτια του! Πήρε μια πραγματική είδηση, το γεγονός δηλαδή ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, επισκέφτηκε τα "επίμαχα" νησιά των Kουρίλων, παρά την αυξανόμενη οργή της Ιαπωνίας που τα διεκδικεί, και το υποσυνείδητό μου την έφερε στην ελληνική «πραγματικότητα» (;).
«Αυτά δεν γίνονται με τους Έλληνες πολιτικούς», σκέφτηκα. Άσε που έχουμε και «αντιπαραγωγικές ένοπλες δυνάμεις», όπως λέει ο παραγωγικότατος σε κλανιές και σκατά αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Και άλλαξα πλευρό, όπως και οι υπόλοιποι Συνέλληνες...
ΛΟΞΙΑΣ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr