«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Νοεμβρίου 21

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο 3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ…..ΦΟΒΟΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Σήμερα υπογράφεται από κυβέρνηση και τρόικα και την Δευτέρα παρουσιάζεται το Μνημόνιο νούμερο 3 που θα αλλάξει για πάντα την καθημερινότητα μας,αφού τα μέτρα του προϋπολογισμού εξειδικεύονται και αποκτούν συγκεκριμένο δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα.
Οι εκπρόσωποι της τρόικας απαιτούν,μέσα σε 3 μήνες,από την ελληνική κυβέρνηση να υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις που ανέλαβε εκβιάζοντας με τη συνέχιση της δανειοδότησης της χώρας,κάτι που αποδεικνύεται με τον ωμό τρόπο που έπαιξαν με την τρίτη δόση του δανείου.
Στο νέο ραντεβού,που θα εγκρίνουν ...
ή όχι την επόμενη δόση,θα ελέγξουν αμέσως εαν μπήκε ''μαχαίρι'' στο Δημόσιο και πόσο προχώρησε η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και η εξοικονόμηση δαπανών από την υγεία και την ασφάλιση.
Ειδικότερα στις ΔΕΚΟ θα ξεσκονίσουν μισθολόγια για να δουν εαν κόπηκαν τα επιδόματα,εαν απολύθηκαν οι άνω των 10.000 συμβασιούχοι και εαν έγιναν πράξη οι (αναγκαστικές) μετατάξεις 30 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.
Όπως ξεκαθάρισε η τρόικα την επόμενη φορά δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες αφού και τώρα με δυσκολία ''κατάπιαν'' την υπέρβαση του στόχου για το έλλειμμα στο 2010.
Όμως για να εφαρμοστούν κατά γράμμα τα μέτρα,ιδίως στο δημόσιο,θα πρέπει κατ΄ αρχήν να πειστούν κάποιοι υπουργοί,που σύμφωνα με τα ΝΕΑ,αναλογίζονται τις επιπτώσεις για την εκλογική δύναμη του ΠΑΣΟΚ και παθαίνουν ''σύγκρυο''.
Ήδη ξεκίνησε η επικοινωνιακή διαχείριση των μέτρων με πρωτοβουλία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Δ. Ρέππα,που είπε ότι στο εξής θα πρέπει να αποφεύγεται ο όρος «μέτρα», γιατί έχει αρνητική χροιά, και θα πρέπει να γίνεται λόγος για «πολιτικές αποφάσεις»,ενώ σε αυτήν την προσπάθεια εντάσσεται και ο διάλογος με τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
newsit.gr
πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr