«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Οκτωβρίου 27

Τιμή για τον Αντώνη Σαμαρά το άρθρο της Daily Telegraph

Ανήσυχοι οι Βρετανοί, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που προκάλεσε η απειλή του κ. Παπανδρέου για εκλογές, μας βάζουν στο στόχο  μέσω της εφημερίδας Daily Telegraph. Η εφημερίδα, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορεί την Ελλάδα πως αναπυροδοτεί τα ευρωπαϊκά προβλήματα χρέους και επισημαίνει ότι οι δηλώσεις Παπανδρέου οδήγησαν, εκτός των άλλων και στην υποχώρηση του ΕΥΡΩ. Κάτι που φυσικά ουδόλως στεναχωρεί τον «άξονα» Βερολίνου – Ουάσιγκτον, εκτιμούμε εμείς.

Η Daily Telegraph περιποιεί τίτλο τιμής στον Αντώνη Σαμαρά όταν γράφει ότι....
«η Νέα Δημοκρατία δεν έχει δώσει ξεκάθαρη δέσμευση συμμόρφωσης με τους όρους που τίθενται στο πακέτο διάσωσης των 110 δισ. ευρώ της ΕΕ».

Ευχόμαστε λοιπόν όλοι, ότι μέχρι το τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα δώσει υποσχέσεις συμμόρφωσης στα συμφέροντα των τοκογλύφων.

Το άρθρο ακόμα προβαίνει στη γνωστή πλέον σε όλους διαπίστωση, ότι το μνημόνιο είναι ανεφάρμοστο και απλά δίνει χρόνο στις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες να μεταφέρουν το ελληνικό χρέος στους ευρωπαίους φορολογούμενους.

Δεν γνωρίζουμε αν το τελευταίο, περί επιβάρυνσης των ευρωπαίων φορολογουμένων με το ελληνικό χρέος, θα στρέψει τους ευρωπαίους φορολογούμενους εναντίον των Ελλήνων. Πιθανόν και να τους στρέψει. Αλλά εμείς λέμε προς τους ευρωπαίους φορολογούμενους ότι: Όταν τόσα χρόνια, οι κυβερνήσεις τους και οι εταιρίες τους εκμεταλλεύονταν ξεπουλημένους και ανίκανους έλληνες πολιτικούς για να μας δανείζουν προκειμένου στη συνέχεια να μας πουλάνε τα προϊόντα τους, όπως είπε και ο κ. Γιουνκέρ, τότε ήταν καλά για τους ευρωπαίους φορολογούμενους που κέρδιζαν σε βάρος του μέλλοντος της χώρα μας; και τώρα δεν είναι;

Θα πρέπει λοιπόν και οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι πολίτες να αντιληφθούν ότι η μοίρα μας είναι κοινή και από κοινού θα αντιμετωπίσουμε τα ευρωπαϊκά προβλήματα, αλλιώς ας διαλύσουμε την ΕΕ.

Δεν θα εξαθλιωθεί ένας ευρωπαϊκός λαός για να μην χάσουν οι τοκογλύφοι.

Αυτοί που τζόγαραν ας χάσουν.

Πηγή :  http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/10/daily-telegraph.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr