«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 19

Με τα ΟΧΙ γράφεις Ιστορία, με τα ΝΑΙ κρατάς την εξουσία

Του Γ. Π.

  Δυστυχώς αυτή εκτιμώ ότι θα είναι η κατάληξη του ΟΧΙ που είπε μόνος του απέναντι σε όλους ο Αντώνης Σαμαράς. Το απέναντι σε όλους αναφέρεται και σε βουλευτές του κόμματός του που διαφώνησαν και είτε επισήμως είτε ανεπισήμως εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους σε αυτό το ΟΧΙ. Διαχρονικά αυτό συμβαίνει σε τούτο τον τόπο. Δε χρειάζεται να πιάσουμε την ιστορία από παλιά, αρκεί να θυμηθούμε πρόσφατες περιπτώσεις.

Μία από αυτές είναι ο Κώστας Καραμανλής ο νεώτερος. Ενώ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το 2004 , με τον κόσμο μαζί του και μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα στην πορεία της χώρας, αρχικά δείλιασε.

Όταν ήρθε η ώρα να διαπραγματευτεί για τα Εθνικά μας θέματα, είπε το μεγάλο ΟΧΙ στο Βουκουρέστι. Τουλάχιστον εκεί στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και γράφοντας ιστορία, αντιστάθηκε στη νέα τάξη πραγμάτων. Η ιστορία θα του το αποδώσει αυτό κάποτε, τώρα είναι πολύ νωρίς… Μετά το Βουκουρέστι άρχισε η «επικοινωνιακή» του κατρακύλα, που τον οδήγησε στην πολιτική «εξαφάνιση» στις κάλπες, πριν ένα χρόνο.

Ξαφνικά τότε, μας προέκυψε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο καταλληλότερος (αυτός για τον οποίο οι Πασόκοι έλεγαν τα χειρότερα μόλις ένα χρόνο νωρίτερα) και μέσα από φημολογία σκανδάλων και στημένων δημοσκοπήσεων, κατάφεραν να πλήξουν τον μέχρι τότε αναμφισβήτητα πολιτικά κυρίαρχο. Όχι ότι ο Καραμανλής είχε το αλάθητο. Ίσα ίσα που μπορεί να του καταλογίσεις πάρα πολλά λάθη. Αλλά αν μη τι άλλο η στροφή προς τη Ρωσία και το άνοιγμα στη νέα υπερδύναμη Κίνα έδειχναν έναν άλλο δρόμο. 

Λέγοντας ΝΑΙ σε όλους και σε όλα όμως ο Γιώργος Παπανδρέου τι έχει καταφέρει. Να έχει πείσει τους περισσότερους Έλληνες  μέσω βασικά της επικοινωνιακής καταιγίδας των ΜΜΕ, ότι για όλα φταίει ο Καραμανλής.

Ότι για το κόψιμο των μισθών , των συντάξεων , την υπογραφή του μνημονίου, για την ανεργία, για τα λουκέτα και για όλα τα οικονομικά δεινά που περνά σήμερα ο νεοέλληνας φταίει ένας και μόνο άνθρωπος. Αυτός που μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν πρωθυπουργός.    Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr