«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 30

Επιλογή καθαρά φασιστικού τύπου, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου του ΠΑΣΟΚ. Ο αγώνας κατά των νεοταξιτών, δεν είναι ταξικός. Είναι αγώνας Πατριωτικός, υπόθεση όλων μας.

Πατριωτικό Μέτωπο

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

Σε επιλογές που θυμίζουν παλιές σκοτεινές εποχές και φασιστικές νοοτροπίες, καταφεύγει το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ, για να κάμψει τον αγώνα των ιδιοκτητών φορτηγών, για την υπεράσπιση της περιουσίας και της αξιοπρέπειάς τους.

Συγκεκριμένα, με χουντικού τύπου «πράξη νομοθετικού περιεχομένου», το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ, στρέφεται πια άμεσα κατά της κοινωνίας, υιοθετώντας μέτρα που προβλέπουν:

«Εφόσον κάποιος αρνείται να εκτελέσει τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από την επίταξη τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών και σε περίπτωση που η άρνηση συμμόρφωσης γίνεται κατ’ εξακολούθηση, τιμωρείται με ποινή κάθειρξης.

Δίνεται η δυνατότητα στον υπουργό Υποδομών να αφαιρεί την άδεια άσκησης επαγγέλματος ή την άδεια δημόσιας χρήσης, καθώς και να αναθέτει σε οχήματα ιδιωτικής χρήσης την εκτέλεση μεταφορικού που κάνουν τα οχήματα δημόσιας χρήσης....

Ακόμη, στην σχετική τροπολογία προβλέπεται πως όποιος ενώ τελεί υπό το καθεστώς της επίταξης αρνείται να συμμορφωθεί ή παραλείπει να εκτελέσει τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από την επίταξη τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών. Σε περίπτωση μάλιστα που η άρνηση συμμόρφωσης γίνεται κατ’ εξακολούθηση, ο υπαίτιος τιμωρείται με ποινή κάθειρξης. Ως άρνηση συμμόρφωσης ορίζεται:

  • Η μη εκτέλεση συγκεκριμένης εντολής του αρμόδιου δημοσίου οργάνου.
  • Η μη εκτέλεση μεταφορικού ή άλλου έργου κατά το συνήθη τρόπο λειτουργίας της οικονομίας.
  • Η εγκατάλειψη του επιταγμένου οχήματος
  • Η χρησιμοποίηση του επιταγμένου οχήματος για την παρακώλυση συγκοινωνιών ή για την πρόκληση κοινής ανάγκης.

Η μη εκτέλεση έργου θα διαπιστώνεται είτε από εισαγγελέα, είτε από αναφορά υπουργού, ενώ την ίδια στιγμή με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ανατίθεται και σε οδηγούς ιδιωτικών φορτηγών η εκτέλεση δημόσιου έργου».

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί την ελληνική κοινωνία να αντιληφθεί όσο πιο σύντομα γίνεται, αυτό που εδώ και καιρό έχει σαφώς περιγράψει: Πως έχουν δρομολογηθεί επιλογές τύπου «Τσολάκογλου», δεδομένου ότι η χώρα μας βρίσκεται υπό κατοχή, με την λαϊκή εντολή, παράνομα και ενάντια στις επιταγές του συντάγματος, να βρίσκεται σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών μας συνόρων.

Ακόμη καλεί τους κοινωνικούς αγωνιστές που βρίσκονται στην πρωτοπορία της αντίστασης κατά των νεοταξιτών, να καταλάβουν πως, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε πια με ταξικού τύπου αναμετρήσεις, αλλά με κάθετη αντιπαράθεση με ένα σύστημα που επιχειρεί να επιβάλλει «παγκόσμια διακυβέρνηση», οικονομική εξαθλίωση, μείωση της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη και εκποίηση του εθνοχώρου μας. Στοιχεία δηλαδή που συναποτελούν μια σαφή επίθεση κατά της ελληνικής κοινωνίας και της πατρίδας μας συνολικά και τα οποία μπορούν να απαντηθούν, με έναν και μόνο τρόπο: Τη συσπείρωση όλου του ελληνικού λαού στο Πατριωτικό, Παλλαϊκό, Δημοκρατικό Κίνημα του Πατριωτικού Μετώπου, το οποίο έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες από την «σταύρωση» του αργεντίνικου λαού, είναι το μοναδικό ελληνικό πολιτικό Κίνημα που στόχο έχει την πλήρη ανατροπή του σημερινού αντιδημοκρατικού πολιτικού συστήματος, πάντα φυσικά με ειρηνικές και δημοκρατικές διαδικασίες. Μια που ο τελικός στόχος είναι, η επιστροφή της Πατρίδας μας στην κοινωνία της αλληλεγγύης, της εγγύησης του εθνοχώρου μας, της άμεσης και ουσιαστικής δημοκρατίας, της προστασίας των αδυνάτων αλλά και της τιμωρίας όλων των ενόχων οι οποίοι οδήγησαν την Πατρίδα και τον Λαό μας στην σημερινή άθλια πραγματικότητα.

Ο αγώνας των ιδιοκτητών φορτηγών που συντονίσθηκε με την παραπάνω επιταγή, με τη χρήση ως συμβόλου του αγώνα τους της ελληνικής και μόνο της ελληνικής σημαίας αντί των έγχρωμων συντεχνιακών-κομματικών συμβόλων και τη σαφή αντιπαράθεση με ολάκερο το νεοταξίτικο σύστημα, δίνουν τον παλμό των ημερών που έρχονται.

Ο φασισμός δεν πέρασε ποτέ στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης. Ούτε και τώρα δεν θα περάσει. Και όταν όλος πια ο ελληνικός λαός αποφασίσει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, να είμαστε σίγουροι πως τα όνειρά μας θα πάρουν εκδίκηση.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr