«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 15

Μετά τον Σαμαρά και ο Παπανδρέου μετατρέπει τις εκλογές σε δημοψήφισμα….

Πρώτο αυτό εδώ το blog είχε χαρακτηρίσει τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως δημοψήφισμα για το ΝΑΙ ή ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο μνημόνιο. Σήμερα ο κ. Παπανδρέου, μας δικαίωσε  καθόσον έδωσε πλέον επίσημα τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην ομιλία του ενώπιον του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Έπειτα βέβαια και από τον δημοψηφισματικό ουσιαστικά χαρακτήρα που είχε δώσει στις ίδιες εκλογές πρώτος ο Αντώνης Σαμαράς καλώντας το λαό να αποδοκιμάσει το μνημόνιο και την Τρόϊκα, ήταν αδύνατο για τον κ. Παπανδρέου  να κάνει διαφορετικά.

Όμως ο κ. Παπανδρέου, ακόμα και τώρα,  λιποψύχησε πολιτικά και ναι μεν χαρακτήρισε τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως δημοψήφισμα, αλλά περιορίστηκε να τις χαρακτηρίσει δημοψήφισμα για τον «Καλλικρατη» και μόνο και δεν τόλμησε να επεκταθεί και στο μνημόνιο. Στην ουσία… επιδιώκει να κρύψει το μνημόνιο πίσω από την προβιά του “Καλλικράτη”.

Αλλά, όπως αντιλαμβάνεται ο κάθε πολίτης, οι εκλογές αυτές πλέον πολιτικοποιούνται έντονα και αναπόφευκτα τελικά θα συρθεί και ο κ. Παπανδρέου και επίσημα στο να αποδεχθεί την δημοψηφισματική σύγκρουση για το μνημόνιο. Δεν μπορεί πλέον να κάνει αλλιώς.

Επομένως όλοι οι Έλληνες τώρα ξέρουμε.

*Ψηφίζουμε πλέον σε κανονικό δημοψήφισμα στην κάλπη για την περιφέρεια με το ερώτημα «ΝΑΙ ή ΟΧΙ» στο μνημόνιο !   Για την κεντρική Διοίκηση ,ΔΑΓΚΩΤΟ σε αυτούς που λένε ΟΧΙ.
Τώρα παίρνουμε τη χώρα και το μέλλον μας στα χέρια μας.
Αποχή ή άλλες φυγομαχίες είναι ασυγχώρητες.

Πηγή:   προεδρική δημοκρατία

*(όπου μικρές αλλαγές του αρχικού κειμένου,έγιναν απο τον Περίοπα)

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr