«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 7

«Το Εξπρές του μεσονυκτίου»!

Πρωτοφανής για τα «παγκόσμια πολιτικά δεδομένα» η ώρα ανακοίνωσης της  νέας σύνθεσηςpapandreou-sinthima-nikis του υπουργικού συμβουλίου, της «Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης» του ΠαΣοΚ του κ. Παπανδρέου!
Ανακοινώθηκε στις 01:44 π.μ. από τον κυβερνητικό. εκπρόσωπο!

Μέσα στα «μαύρα τα μεσάνυκτα», μες στο «βαθύ σκοτάδι» για να… διασύρει την κυβέρνηση του!
Κάτι σαν το «Το Εξπρές του μεσονυκτίου»!
Εξ άλλου την νύχτα κελαηδάει ο …Αηδόνης, που έγινε υπουργός!
Γιατί καθυστέρησαν όμως;
Δεν συμφωνούσε η αριθμητική. Διαιρούσαν, πολλαπλασίαζαν, έκαναν συνεχώς πράξεις…και επαληθεύσεις.
Φοβήθηκαν μην τυχόν υπάρξει ακυβερνησία στη χώρα. Μ’ άλλα λόγια απέδειξαν ότι αυτοί «δουλεύουν» όταν εμείς «κοιμόμαστε»!
Η ολιγομελής κυβέρνηση, έγινε η πολυπληθέστερη των τελευταίων χρόνων, 48 μάστοροι, ένας αρχιμάστορας και ο «επιβλέπων» από το Δ.Ν.Τ.!
Θα μας κάνουν … ενός κοκκόρου γνώση, ρωτάει ο λαός μας! Καθυστέρησαν ακόμη γιατί έψαχναν να βρουν την… Νταλάρα για να τους δώσει το ok της συμμετοχής της στην κυβέρνηση.
Πρόβλημα προέκυψε με την αποζημίωση της Μπατζελή, γιατί υπήρχε μεγάλη διαφορά στα … νούμερα!
Αποδείχθηκε ότι πραγματικά γι’ αυτήν έγινε ο ανασχηματισμός.
Την θέση της Μπατζελή πήραν οι «πρωτευουσιάνοι», Σκανδαλίδης και Αποστολάκη, μετά από επιτυχείς δοκιμασίες του opengov.
Απέδειξαν ότι γνωρίζουν άριστα τα προβλήματα των αγροτών και μάλιστα από… «πρώτο χέρι»!
Τους χρειαζόμαστε γιατί η πρωτεύουσα, με το Δ.Ν.Τ., θα ξαναγίνει «αγροτική περιοχή»!
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως το είχε ο Λοβέρδος.  Άρχισε δουλειά αμέσως, «μέσα στα βαθιά μεσάνυχτα», να ψάχνει «γάζες και καθετήρες» για τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας, γιατί η πρώην υπουργός δεν είχε φροντίσει!
Η οποία όμως αναβαθμίσθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών! Πρωτάκουστα πράγματα λοιπόν και εξ ου η καθυστέρηση…. Προσθέσεις, αφαιρέσεις και όλες οι πράξεις της αριθμητικής! Αρμοδιότητες μεταφέρονται από το ένα υπουργείο στο άλλο, νέες συγχωνεύσεις λαμβάνουν χώρα ενώ άλλα υπουργεία που είχαν συγχωνευθεί από τον Παπανδρέου ξαναγίνονται αυτόνομα.
Με το ράβε – ξήλωνε σε υπουργούς και συγχωνεύσεις υπουργείων, ο Παπανδρέου απέδειξε ότι η κυβέρνηση του… πέτυχε και όσες συγχωνεύσεις υλοποίησε πριν από 11 μήνες, πήγαν «άπατες».
Διαιρέσεις και πολλαπλασιασμοί συνεχώς, μέχρι να «κάτσουν» τα νούμερα.
Για παράδειγμα το υπουργείο Οικονομίας διαιρείται ξανά και δημιουργείται πάλι το Εμπορικής Ναυτιλίας με την επωνυμία Θαλασσίων Μεταφορών.
Το πάλαι ποτέ υπουργείο Μακεδονίας Θράκης που είχε καταργηθεί πριν από ένα χρόνο και υπαχθεί στο Οικονομίας , μεταφέρεται στο Εσωτερικών με αναπληρωτή υπουργό Βορείου Ελλάδας τον Ξυνίδη. Έχασε μόνο τα’ όνομα του για να μην στενοχωρήσουμε τους …καλούς μας γείτονες!
Το υπουργείο Υγείας παίρνει τις αρμοδιότητες των ασφαλιστικών ταμείων και της κοινωνικής ασφάλισης από το Εργασίας όπως και μερικές (αυτές που αφορούν στη διατροφική πολιτική) από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Επίσης δημιουργείται υπουργείο Επενδύσεων και αυτό σημαίνει…κατάργηση της γραφειοκρατίας καθώς ο τομέας των επενδύσεων είναι μοιρασμένος μέχρι σήμερα στα υπουργεία Οικονομικών, Οικονομίας και Εξωτερικών.
Δικαιολογημένα ο «αρχιμάστορας» έκανε 40 μέρες διακοπές, μετά την άδεια του «επιβλέποντος» Δ.Ν.Τ., τις οποίες απ’ ότι φαίνεται αξιοποίησε κατάλληλα!
Μην ακούτε «τις κακιές γλώσσες»!
Στάθης Σαραφόπουλος
πρ. Βουλευτής
Σας αφιερώνουμε και το τραγούδι:   “Μαύρα Μεσάνυχτα”buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr