«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιουλίου 29

Φτύνει την σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας απόψε ο Χριστόφιας: Δείπνο με τον Πολιτικό Αττιλάρχη Έρογλου

Χριστόφιας - νομιμοποίηση εποίκων [πηγή γελοιογραφίας: 'Εμπροσθοφύλακας' www.efylakas.com]

‘Εμπροσθοφύλακας’
«Φτύνει την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας απόψε ο Χριστόφιας: Δείπνο με τον Πολιτικό Αττιλάρχη Έρογλου»
28 Ιουλίου 2010
Συντακτική Ομάδα

Φτύνει την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας απόψε ο Δημήτρης Χριστόφιας. Για μια ακόμη φορά, αρνείται να δει πόσο έχει ξεπέσει το Κυπριακό ως αποτέλεσμα των δικών του λανθασμένων χειρισμών, και θα χαρίσει άλλη μια χρυσή αναβάθμιση του ψευδοκράτους και απονομιμοποίηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χριστόφιας τρωγοπίνει με τον φρουρό της κατοχής. Την προηγούμενη φορά μάλιστα το έπραξε την στιγμή που η Τουρκία απειλούσε ωμά για τα πετρέλαια και την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Η διαφορά αυτή την φορά, με αφορμή το δείπνο που του προσφέρει ο Ντερβίς Έρογλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στα κατεχόμενα, και όχι στην Νεκρή Ζώνη.

Για άλλη μια φορά ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, της μόνης νόμιμης κρατικής οντότητας στο νησί, σπεύδει να δώσει υπόσταση στους θεσμούς του ψευδοκράτους, να δώσει ηθικό έρεισμα στον Πολιτικό Αττιλάρχη Ντερβίς Έρογλου, και να απενοχοποιήσει τον τουρκικό στρατό κατοχής. Η συμφωνία του Λιμνίτη, η εκ περιτροπής προεδρία, η σταθμισμένη ψήφος, οι 50,000 έποικοι, και τόσα άλλα δεν ήταν ήδη αρκετός κατήφορος για την συγκυβέρνηση ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ (με την ιδεολογική συμπαράσταση του ΔΗΣΥ).

Το τι θέλουν οι Κύπριοι Πρόεδρε Χριστόφια το απέδειξαν στο Δημοψήφισμα, το απέδειξαν στις δημοσκοπήσεις, το αποδεικνύουν με τον ακτιβισμό τους, το απέδειξαν στις εκλογές που σε ψήφισαν με σημαία την «Δίκαιη Λύση» και την «Δίκαιη Κοινωνία». Αν θυμάσαι καλά, στο προεκλογικό σου βίντεο κόρδωνες μπροστά από ένα Πενταδάκτυλο όπου δεν υπήρχε η κατοχική σημαία. Γιατί κοροίδεψες την κοινωνία Δημήτρη Χριστόφια; Γιατί κοροίδεψες τους οπαδούς του ΑΚΕΛ, αλλά και τους υπόλοιπους Κύπριους που σου εμπιστεύτηκαν να διαφυλάξεις την ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας;

Παλιά μας είχες τρελάνει, τόσο εσύ όσο και το ΑΚΕΛ και ο ΔΗΣΥ, για τις δήθεν διαφορές Ταλάτ και Έρογλου. Εμείς το προβλέψαμε πολύ νωρίς, πως δεν έχει σημασία ποιος “αριστερός” ή “δεξιός” θα είναι ο Πολιτικός Αττιλάρχης, η πολιτική του θα είναι η ίδια, αλλά και η εθελοδουλεία των κυβερνώντων μας προς αυτόν θα είναι εξίσου η ίδια. Και έτσι αποδείχτηκε....Διαβάστε παρακάτω πατώντας "Πλήρες Άρθρο".

Ο ακροδεξιός Ντερβις Έρογλου, ο λατρεμένος των βετεράνων της ΤΜΤ, ο κληρονόμος του κόμματος UBP του αιμοσταγούς αρχιφασίστα Ραούφ Ντενκτάς, απεδείχθηκε εξίσου «φίλος και σύντροφος» για σένα όσο και ο “αριστερός” μουτζαχίντ της ΤΜΤ Μεχμέτ Αλί Ταλάτ.

Αναστασιάδης - Ταλάτ

Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τον συνοδοιπόρο σου, «εθνικόφρονα» Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος, ως άλλος Χριστόφιας (ή ως …«Μπλε Χριστόφιας», όπως τον χαρακτήρισε το κορυφαίο σατιρικό-αντικατοχικό ιστολόγιο ‘Χριστόφιας-Watch’ [11/07/2010]), δεν χάνει ευκαιρία να ανταλλάζει φιλιά και χάδια με τους Σερντάρ Ντενκτάς, Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, Ντερβίς Έρογλου, Ταχσίν Ερτουγρούρογλου και Τουργκάι Αβτζί. Αλλά για τον φίλο σου «Μπλε Χριστόφια» και τον επικίνδυνο ΔΗΣΥ θα μιλήσουμε κάποια στιγμή πιο μετά.

Στις ελεύθερες περιοχές όποιος νεαρός φοιτητής ή μαθητής τολμήσει να ανεμίσει ελληνική σημαία και να αμφισβητήσει την ρατσιστική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, η Αστυνομία σου του τον συλλαμβάνει, οι παρακρατικοί σου τον ξυλοφορτώνουν, οι εμετικοί αυλοκόλακες σου στο ‘ΡΙΚ’, στον ‘Πολίτη’, την ‘Χαραυγή’, την ‘Αλήθεια’ και την ‘Γνώμη’ τον βρίζουν, τον λοιδωρούν, του ασκούν ψυχολογικό πόλεμο και τον ταμπελώνουν ως “ακροδεξιό” και ως “φασίστα”.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ, κ. Χριστόφια, χωρίς να είναι ούτε Ελληνίδα ούτε Τουρκάλα, αντιλήφθηκε τι σημαίνει η επίσκεψη σε μια μη-αναγνωρισμένη, κατεχόμενη περιοχή, και πως κάτι τέτοιο θα της προσέδιδε νομιμοποίηση. Εσύ, που είσαι και πρόσφυγας, και που είσαι ο ίδιος ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας -δηλαδή στο άτομό σου προσωποποιείται η νομιμότητα- δεν αντιλαμβάνεσαι αυτό που μια Αμερικανίδα ποπ σταρ έχει αντιληφθεί;

Βεβαίως και το αντιλαμβάνεσαι. Απλώς δεν λειτουργείς με γνώμονα τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τόσο απλό. Ούτε καν με γνώμονα την ιδεολογική γραμμή του ΑΚΕΛ, το οποίο για δεκαετίες πουλά αέρα μιλώντας για ταξική πάλη, σύγκρουση με τον φασισμό και τον ιμπεριαλισμό, ανεξάρτητη και κυρίαρχη Κυπριακή Δημοκρατία.

Χριστόφιας - Ερόγλου [πηγή γελοιογραφίας: Εμπροσθοφύλακας  www.efylakas.com]

Με τους πραγματικούς φασίστες των κατεχομένων, τους ακροδεξιούς οπαδούς του Ραούφ Ντενκτάς και του κατοχικού στρατού, τα χέρια των οποίων είναι βουτηγμένα στο αίμα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα να συναγελάζεσαι, να χαχανίζεις σαν κλόουν και να πίνεις τσάγια και καφέδες. Σε πιάνει αλλεργία και αμόκ στην θέα της ελληνικής εθνικής σημαίας αδελφωμένης με την κυπριακή κρατική σημαία, αλλά δεν έχεις κανένα πρόβλημα να ανταλλάζεις φιλιά σταυρωτά και να δειπνείς κάτω από την σημαία του ψευδοκράτους, τις λόγχες των μεχμετζίκ, και κάτω από την εθνική σημαία της Τουρκίας, της χώρας που μέχρι σήμερα κατέχει το χωριό σου το Δίκωμο, αν και το τελευταίο δεν φαίνεται να σε ενοχλεί ιδιαίτερα.

Απόψε, “αριστερέ” πρόσφυγα Δημήτρη Χριστόφια, παρέα με τον ακροδεξιό Έρογλου και τους βετεράνους της ΤΜΤ, θα σκάψετε μαζί, λίγο πιο βαθιά ακόμα, τον λάκκο της ανεξάρτητης, κυρίαρχης και νόμιμης Κυπριακής Δημοκρατίας. Απόψε, κάθε φορά που θα καταπίνεις το φαΐ του κατακτητή, θα φτύνεις για μια ακόμη φορά την σημαία του κράτους και του λαού που σε εξέλεξε.

Ας θυμηθούμε την εμπλοκή Χριστόφια στις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα, για να καταδειχθεί το πόσο επικίνδυνες είναι οι πρακτικές αυτού του Προέδρου:
- «Παίρνω και εκτελώ εντολές από την Τουρκία» και το ΑΚΕΛ με πληρώνει από πάνω!
- Έποικοι, Χριστόφιας, Γκρίζοι Λύκοι: «Ο Ταλάτ με ενώνει με την Τουρκία!»
- Το ΑΚΕΛ συνεχίζει την μεταπραξικοπηματική πολιτική Κληρίδη: Η ιστορική αλήθεια για την εκ περιτροπής προεδρία
- Ο Ταλάτ ζητά βοήθεια για τις ψευδοεκλογές από τον Χριστόφια και τους Γκρίζους Λύκους!
- Νέος πολιτικός αττιλάρχης ο Ντερβίς Έρογλου
- Οι παραχωρήσεις Χριστόφια-Τσιελεπή εξέπληξαν ακόμα και τον Ταλάτ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr