«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Ιουνίου 14

Όταν σε "νομίζουν" για εχθρό ! omadeon για σένα η καμπάνα..

Ένας πολύ καλός συναγωνιστής και μπλόγκερ ο  omadeon,με "νόμιζε" για εχθρό του σχετικά με μια ανάρτηση παλιά απο κότες και αυγά ,καθώς οι περί ούς ο λόγος είχαν χαμένα τα καλάθια ,τα σύμβολα και τα  μυαλά τους.Θαυμάστε και ακούστε τι έφτιαξε όμως ο omadeon.Με μεγάλη μου τιμή το αναρτώ και θα παραμείνει εδω για 10 μέρες στην πρώτη μου σελίδα....:

Παιδιά σηκωθείτε (Greek Crisis Trance Remix) -Μαρία ΔημητριάδηHD music video (1280*720). Διασκευή του παλιού αντάρτικου τραγουδιού που… χορεύεται κιόλας! Ο σκοπός τέτοιων διασκευών είναι κυρίως πολιτικός: Να περάσουν μηνύματα σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, μέσω  Viral Video“! Aκόμη περισσότερο, εφόσον μπορεί κανείς και να χορέψει αυτή τη διασκευή, ΟΧΙ μόνο να την ακούει σαν εμβατήριο (όπως το πρωτότυπο τραγούδι), οπότε… μπορεί να διαδοθεί μέσα από πάρτυ, ή κλαμπάκια! (θα επανέλθω…)

  • Αν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που έδωσα, θα… απολαύσετε το ίδιο βίντεο σε υψηλή ανάλυση (1280*720 pixels). Πάντως το παραθέτω και εδώ:

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Φίλε μου σε ευχαριστώ θερμά γιά τα καλά σουλόγια... Ελπίζω να φανώ αντάξιος της εκτίμησής σου και... ελπίζω να ΜΗΝ καβαλήσω κάνα καλάμι, διότι (ως γνωστόν) τα καλάμια είναι... κάθετα (χεχε).... και όχι οριζόντια, ενώ εμείς πιστεύουμε στον ΟΡΙΖΟΝΤΑ της αλληλεγγύης και της ενότητάς μας) ! χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr