«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Μαΐου 2

[Ελλήνων Αφύπνιση] Η Επανάσταση αρχίζει...!


Γράφει ο Πυθαγόρας
ΕΛΛΑΣ 2010: Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης επανάστασης

Ασφαλώς ο καθένας μας αναρωτιέται " Αυτή η αγανάκτηση μέσα στην κοινωνία , θα οδηγήσει τελικά σε εξέγερση ή θα ατονήσει ; " . Νομίζω πώς γνωρίζω την απάντηση που θα πρέπει να δώσει ο καθένας μας : "Αν ΕΓΩ καθίσω ήσυχος στο σπιτάκι μου , η εξέγερση δεν θα γίνει και η Νέα Τάξη θα νικήσει " .
Επιχειρώ να γράψω το χρονικό της ( επερχόμενης ) λαϊκής έκρηξης για να βοηθήσω τον ιστορικό του μέλλοντος . Τα καθεστωτικά βοθροκάναλα παραποιούν ή αποκρύπτουν τα γεγονότα . Αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ και πηγές του διαδικτύου ή πληροφορίες που ταξιδεύουν απο στόμα σε στόμα . Εάν βρείτε λάθη σε όσα γράφω υποδείξτε τα . Εάν γνωρίζετε γεγονότα που αγνοώ , γνωστοποιήστε τα .
Μετά την εγκατάσταση της δήθεν δημοκρατίας ( το 1974 ) αρχίζει .....κλικ εδώ για την συνέχεια !
               ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
Ο Παπανδρέου και ο «Τούρκογλου» , απαγόρευσαν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία να πετάει στην Ελληνικό Εναέριο Χώρο, και να αναχαιτίζει τα τουρκικά μαχητικά. Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν , «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο»(ΣΥΡΙΖΟΛΑΠΑΔΩΝ) ! Αποφάσισαν, Τουρκοι, Αλβανοί , και Πακιστανοί, να γίνονται αξιωματικοί των Ελληνικών ( ; ) Ενόπλων Δυνάμεων, κόβουν τους μισθούς των αξιωματικών και απαλλοτριώνουν παράνομα την περιουσία του ΠΝ, για να χτίσουν Τζαμί για τους Σιΐτες.
UPDATED !  Όπως διαφαίνεται, ΕΙΝΑΙ αρκούντος  αναξιόπιστη!  
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Η παρακάτω ανακοίνωση κρινεται ως μη αξιόπιστη.!
Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις αξιωματικοί όλων των κλάδων αντιστεκόμενοι στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας, θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα , 3 Μαϊου, στις 16:00 το απόγευμα έξω από το σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, στην πρώτη διακλαδική εκδήλωση διαμαρτυρίας. Λοχαγοί, ταγματάρχες, πλωτάρχες, σμηναγοί , θα συγκεντρωθούν φορώντας κανονικά τις στολές τους , ενωμένοι, - όπως θα πολεμούσαν τον εξωτερικό εχθρό - σε μία σιωπηλή, αλλά και ταυτοχρόνως βροντερή διαμαρτυρία.
Σ.Π. Καλεί τους πολίτες να συμβάλουν στην διαμαρτυρία...οι ένστολοι μάλλον ελάχιστοι !
   

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια:

  1. Χ.Α.
    σχετικα με την διαδηλωση με στολες κλπ. να ξεκαθαρισουμε οτι δεν ισχυει. Ισως σε μερικα ονειρα καποιων ακροδεξιων, ομως στην σφαιρα της πραγματικοτητας, δεν ισχυει.
    Απο κει & υστερα, νομιζω πως διαχειριζεσαι λανθασμενα το ζητημα & επιτιθεσαι χωρια να εχεις ιδεα που & για ποιο λογο :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @yannidakis
    Αν εχεις περισσοτερες λεπτομερειες επ αυτου,καλως να μας τις παρουσιασεις..Το ανω αρθρο αν ακολουθησεις τα λινκ,θα διαπιστωσεις ιδιοις ομμασοι οτι ειναι αναδημοσιευση..Το αν ειναι "καποιοι ακροδεξιοι" οπως λες ,οριστε το βημα να το αποδειξεις εδω με ενα σου σχολιο.Εμεις δεν διαθετουμε παραπανω πληροφορηση ουτε για το ενα ουτε για το αλλο!Ενα μονο που βλεπω εγω ειναι : πατριωτικος λογος.Αν για σενα ειναι ακροδεξιοι κυκλοι δικαιωμα σου αλλα και υποχρεωση να αποδειξεις τα γραφομενα σου και οχι να κατηγορεις και να τα τσουβαλιαζεις ολα και αοριστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολιο μας στο αντιστοιχο μητικο μπλογκ : http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/05/blog-post_3357.html
    Κυριοι...αναδημοσιευσα το ανω αρθρο σας στο : catakravgi.blogspot.com .Καποιος αναγνωστης μου σας κατηγορει ως ακροδεξιους και επισης οτι η συγκεντρωση των ενστολων που αναφερεσθε δεν ισχυει και ειναι ψεμα..Παρακαλω οφειλετε για λογους δεοντολογιας να διαψευσετε τις ανω κατηγοριες,ειτε με συμπληρωματικο σας αρθρο εδω ειτε με προσθεση σχολιου σαν απαντηση στο δικο μου μπλογκ..Το ανω σχολιο μου θα τοποθετηθει και σε μενα στα αντιστοιχα σχολια..Σε διαφορετικη περιπτωση μετα απο τρεις ωρες η ανακοινωση της συγκεντρωσης τουλαχιστον θα αφαιρεθει απο το ανω αρθρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε yannidaki ! Ευχαριστουμε παρα πολυ για την υποδειξη σας που μας επεβαλλε να ελεγξουμε την ορθοτητα του αρθρου.Απο τον λιγο ελεγχο που καναμε φανηκε οτι ειναι οπως τα λετε για την διαμαρτυρια τους.Λογω συμπραξης τους με τους φαιοκοκκινους γνωστους αγνωστους ομως μαλλον δεν ειναι ακροδεξιοι.ΠΟΛΥ ΥΦΟΦΤΟΙ Ομως ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr