«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Μαΐου 29

Σατανική κίνηση Σαμαρά

Η συνέχεια που υποσχεθήκαμε λίγο πριν ,απολαύστε την και σχολιάστε ελεύθερα ! !

Μεταφέρω απο το ενημερωμένο  Ολυμπια :Το πολύ καλά ενημερωμένο “Φίμωτρο”, δίνει μία άλλη διάσταση στην σημερινή κίνηση Σαμαρά να διαγράψει τον Ρουσόπουλο και τον Βουλγαράκη.

samaras-diagrafh Σύμφωνα λοιπόν με το ιστολόγιο, ο Σαμαράς διέγραψε σήμερα τους δύο πρώην υπουργούς “για να προλάβουν με εκτενή ρεπορτάζ τα Κυριακάτικα φύλλα και να παίζει είδηση όλο το Σαββατοκύριακο!”

Πραγματικά ήταν μία διάσταση που λιγοι την είχαν σκεφτεί. Επειδή την διαβάσαμε μόνο στο Φίμωτρο που έχει πολύ καλή ενημέρωση από το περιβάλλον Παναγιωτόπουλου, θεωρούμε ότι δεν είναι σπέκουλα ή λογια του αέρα. Άρα όντως ήταν αυτή η σκοπιμότητα της κίνησης. Να παίζει το θέμα όλο το Σαββατοκύριακο, που είναι άλλωστε η μόνη περίοδος που ο Έλληνας αγοράζει εφημερίδες.

Προφανώς η πρωτοβουλία ήταν του κυρίου Παναγιωτόπουλου ο οποίος θεώρησε καλό για την Νέα Δημοκρατία να φύγουν άρον άρον οι προβολείς από το σπάσιμο του αποστήματος της Siemens, αφού οι προβολείς θα ήταν στραμμένοι στον Μαντέλη, τον Σημίτη και το ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή, η πρώτη μεγάλη επιτυχία του κοινοβουλίου τα τελευταία χρόνια στην πάταξη της διαφθοράς και του μαύρου χρήματος θα περάσει στο παρασκήνιο λόγω της πρωτοβουλίας του κυρίου Παναγιωτόπουλου. Όπως ακριβώς και οι προηγούμενες αποκαλύψεις “χάθηκαν” ελέω της περιβόητης κατάθεσης Μαντέλη.

Ίσως κάποιοι σπεύσουν να πουν, ότι η κίνηση αυτή έκρυβε υστεροβουλία και συγκάλυψη του σκανδάλου της Siemens. Εμείς δεν συμφωνούμε. Δε μπορούμε να δεχτούμε ότι στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν αρπάξει από τη Siemens και προσπαθούν να συγκαλύψουν αυτήν την ελπιδοφόρα εξέλιξη.

Μάλλον θα επικράτησε η άποψη του Αμερικάνικου marketing, ότι ακόμα και η αρνητική διαφήμιση δεν παύει να είναι διαφήμιση. Ίσως είχαν και τίποτα μετρήσεις που να έδειξαν ότι η Νέα Δημοκρατία ωφελήθηκε από την “διαφήμιση” που της έγινε με την κατάθεση της κυρίας Μαντέλη ή ότι της έκανε καλό που το θέμα Γείτονα πέρασε στις καλένδες.

Αυτό βέβαια που δεν βγάζει νόημα είναι ότι αμέσως μετά την δήλωση της “διαγραφής”, ο κύριος Σαμαράς είπε ότι “δεν θα αφήσω στοχοποιηθεί άδικα”. Μάλλον θα είναι και αυτό διαφημιστικό τρικ.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr