«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαΐου 5

Ο Αντώνης Σαμαράς, απέδειξε σήμερα ότι ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ. Ελέγχεται από...

Η νύχτα θα είναι πολύ κουραστική για τα λαμόγια....

Το ξεκάθαρο ΟΧΙ Σαμαρά, που ΔΕΝ ήταν αναμενόμενο, έφερε σε αμηχανία πολλούς από αυτούς που έμαθαν να καθοδηγούν την κοινή γνώμη, πολλούς από αυτούς που κοροϊδεύουν συστηματικά τον κόσμο, πολλούς από αυτούς που αισθάνονται παντοδύναμοι, κρυμμένοι πίσω από επικοινωνιακά τεχνάσματα και νομίζουν ότι ΟΛΑ ελέγχονται.
Ο Αντώνης Σαμαράς, απέδειξε σήμερα ότι ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.
Ελέγχεται από...

τις εκατοντάδες χιλιάδες των ανθρώπων που τον στήριξαν και μόνο.
Κι αυτό ενοχλεί πολύ τους ψωροφαντασμένους "opinion leaders" (δεν μιλάμε φυσικά για το ΠΑΣΟΚ, που δικαιούται να έχει οποιαδήποτε θέση, αφού ψηφίζεται από το λαό. Μιλάμε για κάτι τομάρια, που δεν ψηφίζονται, αλλά επιβάλλονται με το χρήμα ή το "γυαλί").

Δεν είναι καθόλου εύκολο να πεις ΟΧΙ, ερμηνεύοντας το λαϊκό αίσθημα, το οποίο όμως δεν έχει δυνατότητες καθημερινής μαζικής έκφρασης. Δυνατότητες που έχουν οι οσφυοκάμπτες οπαδοί των ΝΑΙ....

Είναι σίγουρο, ότι οι μηχανισμοί που θέλουν να ελέγχουν απόλυτα την κοινή γνώμη, που δε θέλουν σκεπτόμενους πολίτες, αλλά κρεατομηχανές, απόψε θα ξενυχτήσουν.

Καταστρώνοντας σχέδια εξόντωσης του Σαμαρά.

Θα ανασκαλίσουν το παρελθόν, θα φορτίσουν αρνητικά τον ΗΓΕΤΗ, με ό,τι υπάρχει στη φαρέτρα τους, θα απειλήσουν, θα εκβιάσουν, θα εκφοβίσουν.

Στο τέλος όμως, θα πάρουν αυτό που ξέρει πολύ καλά να δίνει ο λαός στους νενέκους......

Αντώνη Σαμαρά, δεν είμαι οπαδός του κόμματός σου, δεν το ψήφισα και ίσως να μην το ψηφίσω ποτέ, αλλά σε ευχαριστώ, που αφουγκράστηκες το λαό που σε εμπιστεύτηκε και όχι τους ελιτίστες που τον βλέπουν αφ' υψηλού. Μπορούμε να ελπίζουμε, ότι κάποτε θα έρθει ο λαός στην εξουσία.

Σε ευχαριστούμε που έσπασες τα νεύρα των "αργυρώνητων τίποτα", που θα σπεύσουν να σε χαρακτηρίσουν "ακροδεξιό", όπως κάνουν κάθε φορά, που αποκαλύπτεται ο φασισμός που κρύβουν πίσω από τον μανδύα του ετεροπροσδιοριζόμενου δημοκράτη.

Η ενόχληση στις τηλεοπτικές φάτσες τους είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή σου.

Και δική μας.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr