«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαΐου 5

"Kαίγεται" η Ελλάδα

Δείτε πλάνα από το κέντρο της Αθήνας       Τραγωδία στην Αθήνα !   3 νεκροί από μολότωφ σε Τράπεζα....

Πάνω από 150.000 στην πορεία - Η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων δεκαετιών - Μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα.

 

 

 

 

 

 

 

 


Η μεγαλύτερη πορεία των τελευταίων δεκαετιών στο κέντρο της Αθήνας. Από νωρίς το πρωί εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές κάθε ηλικίας έχουν κυριολεκτικά πλημμυρίσει το κέντρο της Αθήνας.

Τα περισσότερα από τα πανό που κρατούν ζητούν να μην πληρώσει ο λαος τα σπασμένα των άλλων.Η παρουσία του κόσμου είναι συγκλονιστική! Χιλιάδες κόσμου πορεύονται ακόμα και τώρα προς τη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για τα πρωτοφανή μέτρα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και της ΑΔΕΔΥ έφτασε στο Σύνταγμα, ενω ο κόσμος είναι τόσο πολύς που η ουρά της πορείας είναι ακόμα κοντά στην Ομόνοια.Αξιοσημείωτα αυτά που έγιναν όταν έφτασε έξω από την Βουλή η κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ.

Βλέποντας τους υπαλλήλους της Βουλής να παρακολουθούν την πορεία άρχισαν να φωνάζουν εναντίον τους συνθήματα αποδοκιμασίας. "Κι εσεις να πληρώσετε", τους φώναζαν.Ενταση επικρατεί στο Σύνταγμα όπου η αστυνομία κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών. Κάποιοι επιχείρησαν να μπούν στο κοινοβούλιο αλλά η αστυνομία τους απώθησε.

Πηγή :  www.sigmalive.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr