«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαΐου 27

Πρόεδρος βουλής σε ρόλο….μαυρογυαλούρου κοινοτάρχη

Δεν έχει σταμάτημα η κατηφόρα τους, η δημαγωγία τους και το ρεζίλη τους στην τελική. … Και ξαφνικά ο κύριος Πετσάλνικος θυμήθηκε να βγει να τοποθετηθεί ως απλός βουλευτής. Και για ποιο θέμα.. φυσικά γιατί θίχτηκε η εκλογική του πελατεία, στην Καστοριά. Δεν μπαίνω στην ουσία γιατί δεν με αφορά που θα είναι η έδρα κάθε δήμου αρκεί να υπάρχουν σωστές υπηρεσίες στον δημότη, εκεί θα κριθεί ο <<Καλλικράτης>> και όχι στο πόσο φωνάζουν αυτοί που χάνουν τα τοπικά <<σκήπτρα>> Πώς όμως μπορείς να πάρεις πλέον στα σοβαρά έναν πρόεδρο βουλής και κατά συνέπεια όλη την βουλή, όταν ενώ δεν έχει βγάλει άχνα για τόσο σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν ερήμην του λαού, ξαφνικά να λέει στον Υπουργό Εσωτερικών ότι….(για το θέμα του χωριού του στην Καστοριά) η κυβέρνηση δεν ακούει τον λαό!!!!! Τι λέτε κύριε Πετσάλνικε? Τώρα το καταλάβατε?
Όταν την 5η Μαΐου ολη η Ελλάδα ήταν στο πόδι, όταν ο λαός πήγε να μπει μέσα στη βουλή, όταν είχαμε 3 νεκρούς, είχατε βαρηκοΐα?.. αυτές τις φωνές δεν τις ακούσατε αλλά τις φωνές καμιάς 200αριας <πελατών> σας νοιώσατε την ανάγκη να τις μεταφέρεται και στο κοινοβούλιο? … Πραγματικά είστε εξοργιστικός… ντρέπομαι που ζω μαζί σας σε αυτήν την χώρα… αν και νομίζω ότι δεν θα μείνετε για πολύ.. ήδη δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε από τα μπινελίκια και τα γιαούρτια που τρώτε εσύ και οι όμοιοι σου… κηρύξατε τον πόλεμο στον λαό.. και θα τον χάσετε….

Πηγή : Μη προνομιούχος

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr