«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Μαΐου 2

κ.Πρωθυπουργέ και ΕΜΕΙΣ θα είμαστε απέναντί σας: "Αποτελεσματικοί, Σωστοί και Δίκαιοι"

 Δεν θέλω να σας κουράσω με χιλιοειπωμένα σλόγκαν και το αλησμόνητο "Λεφτά Υπάρχουν"...

Θέλω σήμερα να σταθώ στην προσωπικότητα και την αξιοπιστία του πρωθυπουργού.

Ακούστε τι είπε στο 1:20 του Video, "Εγώ θα είμαι  Σωστός Αποτελεσματικός και Δίκαιος" !!!

Δικαιώθηκε πλήρως γιατί :

  • Σωστός ήταν όταν έλεγε λεφτά υπάρχουν, εννοώντας το ΔΝΤ από το οποίο θα δανειστούμε πολλά λεφτά...
  • Αποτελεσματικός είναι σίγουρα γιατί έκανε αυτό, που δεν μπόρεσε ΠΟΤΕ να κάνει κανείς πρωθυπουργός στην Ελλάδα. Μας έφερε το ΔΝΤ και την διακυβέρνηση της χώρας από την Ε.Ε και το ΔΝΤ.
  • Απόλυτα Δίκαιος, διότι από το ΔΝΤ δεν θα ξεφύγει ΚΑΝΕΙΣ. Θα μας "πηδήξουν" ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως.

Να έχετε όμως κατά νου κ.πρωθυπουργέ ότι και ΕΜΕΙΣ θα είμαστε απέναντί σας : "Αποτελεσματικοί, Σωστοί και Δίκαιοι"

Πηγή :  exomatiakaivlepo

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr