«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Απριλίου 20

Της επί χρήμασι Ελλάδος ..το κάγκελο Βάλτε λίγο Permaganant !

Τα βρήκαν οι καιροσκόποι με τους κερδοσκόπους και φτιάξαν αυτήν την ωραία ατμόσφαιρα. Πώς, πώς; Μας έκαναν ένα απέραντο;
Ποιό; Όχι, oxi, παρακαλώ! Εκεί υπάρχει μια τάξη.
Προπληρώνεις την συνδρομή σου, περιμένεις υπομονετικά στον καναπέ, πιάνεις κουβεντούλα με την περμαγκανατζού, σου εκμυστηρεύεται τα βάσανά της, ξεφουρνίζεις τα δικά σου, αναστενάζεις και κατόπιν έρχεται η σειρά σου. Τότε περνάς φουριόζος στο ιδιαίτερο, ψεκάζεις, σκουπίζεις, βγαίνεις στον δρόμο και σφυρίζεις ανέμελα έναν σκοπό της εποχής.
Οργανωμένα πράγματα.                    Ενώ εδώ... άσε!!
Ναι, ξέρω, έχουμε άγνωστες λέξεις.
Η περμαγκανατζού λοιπόν ήταν....
αλλά ας το πάρουμε από αλλού.Την ταινία "Κόκκινα φανάρια"; την είδαμε.Εκείνη η δόλια που κουβαλάει τους κουβάδες με το νερό και ονειρεύεται να χτίσει μια παράγκα να την χαρεί με τη συντροφιά του Νότη Περγιάλη;
Αυτή λοιπόν είναι η περμαγκανατζού. Permaganant, ήταν ένα αντισηπτικό επί εποχής Τρούμπας. Αυτά.


Κάτι  για  πρώιμο καλοκαιράκι πήρε το αυτί μου &  αναθάρρησα,   ο ευρισκόμενος σε κρίση οικονομική. Κάτι για 26 C αύριο. Άκουσα καλά; Α, πα πα!
Να προκάμω να τρέξω για φρέσκα αντιηλιακά, να σκαρφαλώσω στο πατάρι για τον εξοπλισμό, βερμούδες, πετσέτες και λοιπά αξεσουάρ θαλάσσης, να ξεπετάξω κάτι υποχρεωσούλες και βουρ!
Κάτι τέτοιες μικροαπολαύσεις μας μείνανε. Ε, είναι και κάποιες ακόμη, αλλά ας μην μπούμε σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Έχουμε και μικρά στο φιλοθεάμον.
Καλημέρα.
Δημήτρης Χίλιος
Πηγή:    Κωστας Αναγνωστοπουλος

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr