«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Απριλίου 30

Ο Γιώργος πήρε πολύ "κλειστά" την Αριστερή στροφή και βρήκε

Γράφει ο Σκορπιός από :  kafeneio
Ακούω ειδήσεις και όλα γυρίζουν γύρω μου. Ακούω ότι θα μας πάρουν και τα σώβρακα και το μυαλό μου πάει να στρίψει.
Ακούω τον Παπανδρέου να λέει για εθνικό χρέος και μπροστά μου περνάει το σενάριο της ταινίας "Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα" Θυμάμαι το 2004 με το καλημέρα αρχηγός που έφερε τον Μάνο και τον Ανδριανόπουλο στο ΠαΣοΚ. Από τότε έδειξε περί τίνος πρόκειται.
Θυμάμαι πριν δυο χρόνια τον Παπανδρέου εν μέσω των σημερινών μουγκών αλλά τότε λαλίστατων στελεχών του ΠαΣοΚ να μιλάει για την Αριστερή στροφή και το σοσιαλισμό και παραμύθιασε το κόσμο και έγινε πρόεδρος του ΠαΣοΚ .Σ.Π.: όχι μουγκοί πλέον αλλά ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ! 
Πριν μόλις έξι μήνες μιλούσε για Σοσιαλισμό ή Βαρβαρότητα. Λεφτά υπάρχουν έλεγε χωρίς ντροπή και θα έκανε αναδιανομή έλεγε υπέρ των αδυνάτων.
Παραμύθιασε τον κόσμο αν και δεν το είχε ανάγκη διότι ο Καραμανλής τα είχε κάνει σκατά και είχε δραπετεύσει και κέρδισε τις εκλογές. Εξι μήνες το ένα παραμύθι μετά το άλλο.   Σ.Π. : είχε το σκοπό του !
    Θυμάμαι με ύφος εθνάρχη να λέει ότι έχει το δικό του δρόμο και έχει γραμμένες τις αγορές.          Θυμάμαι τα χειροκροτήματα στον ηγέτη που έβαλε τη Μερκελ στη θέση της και έλυσε το πρόβλημα.Θυμηθείτε τον κάτι σαν Ζορό να πηγαίνει στον Ομπάμα και να ξεκινάει το πόλεμο κατά των κερδοσκόπων.     Και μετά η  ......μια  σφαλιάρα μετά την άλλη..
Ζήτησε πιστόλι και του το έδωσαν
και αυτός το έστρεψε στην Ελληνική κοινωνία και την Κυριακή πυροβολεί στο Ψαχνό.   Σ.Π :  Αφού για αυτό το ζητούσε....τα λέγαμε εδώ και 7 μήνες ...
Αυτή λοιπόν ήταν η Αριστερή στροφή.
Ετσι μας έδειξε πως ο Σοσιαλισμός γίνεται Βαρβαρότητα. σ.Π.: και Σοσιαληστρικό  κίνημα....
Κε Παπανδρέου είστε "Λίγος και για αυτό Επικίνδυνος" μας κοροϊδέψατε εν γνώσει σας πολλές φορές.
Αφήστε το πιστόλι κάτω δεν δικαιούστε να πυροβολήσετε.
Κοιτάξτε γύρω σας οι μόνοι που σας στηρίζουν είναι ο Μητσοτάκης και ο Καρατζαφέρης.
Ξυπνείστε από το λήθαργο της πολιτικής σας αβουλίας.  Σ.Π.:Λάθος,εντεταλμένη υπηρεσία εκτελεί..
Φτάνει πια !

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr