«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Απριλίου 22

Στο δρόμο για το Δ.Ν.Τ. ......

Η κυβέρνηση ζυγίζει το πώς θα παρουσιάσει στον Ελληνικό λαό ότι η χώρα θα επιδιώξει την οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση...αλλά και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο! Το θέμα απασχόλησε κυρίως τη μαραθώνια συνεδρίαση μεταξύ του πρωθυπουργού, του υπουργού Οικονομικών και άλλων μελών του υπουργικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε προτού αρχίσουν οι συζητήσεις με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ για το πακέτο διάσωσης των € 45 δισεκατομμύριων.
Είναι αναμενόμενο πως...οποιαδήποτε συμμετοχή του ΔΝΤ θα έχει πλέον πολιτικό κόστος, με έντονες αντιδράσεις τόσο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και από μέλη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
«Το ΔΝΤ φαίνεται από τους Έλληνες σαν έναν δράκο που θα φέρει έτη δυστυχίας- ένας μηχανισμός για τον τρίτο κόσμο και τις λατινοαμερικάνικες χώρες!», σύμφωνα με δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης που τονίζουν χαρακτηριστικά πως «o ρόλος μας είναι να πούμε ότι πρόκειται για μια οικονομική βοήθεια, αλλά δεν θα είναι εύκολο.»
Μια από τις επιλογές που συζητάει η κυβέρνηση θα ήταν να απευθυνθεί ο ίδιος ο Γ.Παπανδρέου στον λαό από τα ΜΜΕ για το θέμα του ΔΝΤ αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει αποφασιστέι ακόμη.
Ο υπουργός Οικονομικών, Γ.Παπακωνσταντίνου είπε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ότι εάν η Ελλάδα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει το μηχανισμό υποστήριξης Ε.Ε-ΔΝΤ η έγκριση θα κινηθεί πολύ πιο γρήγορα. Και από τη στιγμή που υπάρχει μια έγκριση, υπάρχει και μια σαφής υποχρέωση από τους συνεργάτες μας οτί θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τα βραχυπρόθεσμα δάνεια».
Το θέμα για την Ελλάδα σύμφωνα πάντα με την κυβέρνηση δεν είναι αν θα καλύφθούν τα κενά από την χρηματοδότηση από τις διεθνείς κεφαλαιοαγορές αλλά πότε;
Η Γαλλίδα Υπουργός Οικονομικών Christine Lagarde, εν τω μεταξύ, παρουσίασε τον προϋπολογισμό για να ενεργοποιήσει τη βοήθεια της χώρας της προς στην Ελλάδα, σύμφωνα με την οποία η Γαλλία θα συμβάλει με το πόσο των € 3.9 δις. το 2010! «Δεν φοβόμαστε τον Μάιο για την Ελλάδα, αλλά θέλουμε να είμαστε και έτοιμοι», είπε η κα Lagarde .
Άλλες Ευρωπαϊκές χώρες έχουν αρχίσει επίσης τις δημόσιες διαβουλεύσεις προκειμένου να ενεργοποιηθεί η μερίδα τους για το πακέτο βοήθειας για το 2010 προς την χώρα μας.
Αυτήν την εβδομάδα, ο υπουργός Οικονομικών θα ταξιδεψει στην Ουάσιγκτον, για να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του ΔΝΤ με την Παγκόσμια Τράπεζα, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος-Καν, και με τον γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών των Η.Π.Α., Τίμοθι Γκέτνερ.

Πηγή:   sofokleous10.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr