«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Απριλίου 3

Για μένα για μας μίλησες...για την Ανάσταση της ψυχής.

Το μπλόγκ μας δανείστηκε αυθαίρετα  την eimaste παρακάτω ανάρτηση  απο το  Θολό τοπίο με ξεκάθαρη ματιά ! για να την μοιραστεί μαζί σας και να μοιράσει τις Ίδιες ευχές στην οικουμένη. 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..

 Εγώ κι η Ευτυχία  σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας ,Χαρούμενο Πάσχα με τους ανθρώπους που αγαπάτε...Κι η σημερινή Ανάσταση ας αναστήσει τις καρδιές όλων μας ,κι ειδικά αυτών που κυβερνούν τον πλανήτη μας.

Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας στην Αγάπη, και το βλέμμα μας  ας δει ξεκάθαρα την αλήθεια της Ζωής.

Ας βγούμε και λίγο από το καβούκι μας κι ας χαμογελάσουμε στον κόσμο γύρω μας.

Με τα μικρά γίνονται τα μεγάλα...Με το χαμόγελο, το άγγιγμα, την προσφορά  στον συνάνθρωπο.!!!

Τον πόνο σου έπνιξες στην αγάπη
μ ένα σου δάκρυ
Με συγχώρησες κι ας μην άξιζα
Για μένα για μας μίλησες
Για σένα σιωπή το στόμα σου

Πηγή:ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛOΣΟΦΙΑ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια:

 1. Το ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας” εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλο τον κόσμο.

  http://eatheia.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά σε όλους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνώ απολύτως...
  Αν και φαίνεται δύσκολο...
  αν ενωθούμε και μοιραζόμαστε τα αισθήματά μας...θα τα καταφέρουμε...
  Στην εποχή της αποξένωσης και της μοναξιάς...
  μπορεί να φαίνεται δύσκολο...
  μια δοκιμή θα σας πείσει...!
  Ας ανοίξουμε, ας 'πλατύνουμε' τις καρδιές μας και τα μάτια μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr