«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Απριλίου 13

Πόση κοροϊδία μπορούμε να αντέξουμε;

Πόση κοροϊδία μπορούμε να αντέξουμε;

Απλήρωτοι εδώ και τέσσερις μήνες είναι οι εργαζόμενοι στις κοινοτικές δομές ψυχικής υγείας. Τέσσερα χρόνια η ίδια κατάσταση...
Το σύμφωνο της Ευρωπαϊκής επιτροπής για την ψυχική υγεία, που πρώτος το αγνόησε αυτός που το υπέγραψε (δηλ. ο πρώην υπουργός υγείας Δ. Αβραμόπουλος), το πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, όπως είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Ε.Ε., η νυν υπουργός υγείας Μ. Ξενογιαννακοπούλου.
Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατηγορούσε τη Ν.Δ. για πλήρη απαξίωση των κοινοτικών δομών και αποτυχία. Σήμερα, είναι να αναρωτιέται κανείς αν ήξερε το θέμα για το οποίο οργάνωσε ολόκληρη εκδήλωση διαβούλευσης στο Ζάππειο. Βέβαια, απελπισμένο κόσμο είχε βρει σε αυτό το χώρο, εκλογές πλησίαζαν ...ξέρετε πως γίνονται αυτά.
Σήμερα, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο (το προς το χειρότερο θα το συζητήσουμε σύντομα) αλλά θα μειωθούν, λέει, και οι αποδοχές των εργαζομένων!
Δηλαδή, με την περικοπή των (χαμηλών) μισθών των απλήρωτων εργαζομένων θα αντιμετωπιστεί η δημόσια κρίση !!!
Εντυπωσιακό σχέδιο. Να το υποστηρίξουμε.
ΥΓ. Η μεγαλύτερη ειρωνεία είναι ότι γνωρίζουμε το ποσοστό των περικοπών χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα ξαναπληρωθούμε.

Με λίγα λόγια, η απίστευτη απαξίωση, υποχρηματοδότηση και εγκατάλειψη των δομών ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης (για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια των κυριών Μ. Ξενογιαννακοπούλου και Φ. Γεννηματά), που ξεκίνησε επί διακυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζεται από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και δεν μπορούμε πλέον να φανταστούμε σε ποιο σημείο θα φτάσει.

Πηγή :   Λυγερή !

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr