«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιουνίου 30

ΔΝΤ ε; HORCA!...- ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ –

ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΛΑΡΙΝΟ ΡΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ
lastmin Φίλοι και συναγωνιστές bloggers!
Σηκώστε την σημαία στο “μπαλκόνι” σας.
Σηκώστε την σημαία στα ιστολόγιά σας.
Φίλοι bloggers, αναρτήστε την διπλανή σημαία, σε εμφανές σημείο του blog σας.

Όταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας αποκαλεί τους Έλληνες “απατεώνες”, υπάρχουν κάποιοι ξένοι που…  απαντούν καταλλήλως ! 


Xρησιμοποιείστε αυτό το link:  http://i40.tinypic.com/118j2uq.gif
Υποστολή αυτοί; ΕΠΑΡΣΗ ΕΜΕΙΣ.
ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.
Τι μένει να δούμε; Το ίδιο “έργο” που είδαν κάποτε και οι Πέρσες αποικιοκράτες. Να δούμε τους Έλληνες να λούζονται, να στολίζονται και, αφού διασκεδάσουν με τους φίλους τους, να ρίχνονται στην μάχη. Θα ξαναδεί ο κόσμος τους “ωραίους” Έλληνες να αγωνίζονται με τον τρόπο που τους επιβάλλει η παιδεία τους. Θα ξαναδεί ο κόσμος τους βάρβαρους να πνίγονται στα δάκρυά τους. Αυτό γινόταν πάντα κι αυτό θα γίνει και σήμερα. Κανένας και ποτέ, είτε ξένος είτε Έλληνας, δεν λεηλάτησε χωρίς αντίσταση το “σπίτι” των Ελλήνων.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Από σήμερα πενθούμε με αυτόν τον τρόπο…


Οι νεκροί ήταν τέσσερις και όχι τρείς.
Πέθαναν την Τετάρτη 5 Μαΐου 2010.
Και μαζί τους πέθανε άλλο ένα κομμάτι απο ότι έχει απομείνει όρθιο σε αυτή την χώρα…
Αν θέλετε, μπορείτε να βάλετε ένα τριαντάφυλλο στο blog σας.
Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών,  Αγγελική Παπαθανασοπούλου με το αγέννητο μωρό της, 32 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών




UPDATE : ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ – Γιατί υποδουλώθηκε η χώρα. Η μεγάλη μελέτη.
Δημοσιεύουμε σήμερα την συνοδευτική επιστολή της μελέτης με αποδέκτες τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τους αρχηγούς των κομμάτων και τους βουλευτές.

Η μελέτη έγινε με εθελοντική εργασία επιφανών επιστημόνων χωρίς κρατική ή κομματική αλληλεξάρτηση. Συμμετείχαν Έλλαδιτες και Έλληνες του εξωτερικού (ομογενείς).

Δείτε με απλά λόγια πως μία χώρα με μοναδικά πλεονεκτήματα κερδοφορίας, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ (γιατί για κατάντια πρόκειται) ζημιογόνος και επαίτης. Τα στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ιδιαίτερα όταν κάποιος μελετήσει τις αναλύσεις που οδηγούν σε κάθε συμπέρασμα. Πραγματικά χρειάστηκε προσπάθεια για να καταστραφεί η Ελληνική οικονομία και να υποδουλωθεί η Εθνική υπόσταση.

Όπως θα παρατηρήσετε, η αναφορά έχει γραφτεί με απλά λόγια, κατανοητά από όλους. Δεν ασχολείται με σκάνδαλα, δεν έχει κραυγές ή αφορισμούς. Μόνο στοιχεία και αυτονόητες διαπιστώσεις.

Εντοπίζει τις ακριβείς αιτίες του προβλήματος για πρώτη φορά στη μεταπολίτευση. Όχι κλισέ τύπου “ο αυξημένος δημόσιος τομέας” ή “αυτοί που έφαγαν τα λεφτά”.

Με μία ανάγνωση θα έχετε στα χέρια σας τις διαπιστώσεις που όμως οδηγούν απ’ ευθείας στους ενόχους. Πίσω από κάθε συγκεντρωτική αναφορά κρύβονται συγκεκριμένες αποφάσεις, νομοσχέδια που έχουν Υπουργικές υπογραφές, υπογραφές δημοσίων λειτουργών και ημερομηνίες που ταυτοποιούν εύκολα τους υπευθύνους. Είναι εκατοντάδες.

Η ίδια ομάδα επεξεργάζεται και το τελικό κείμενο της “λύσης”, με απλές προτάσεις και άμεση εφαρμογή.

Δεν αντέξαμε στον πειρασμό να προσθέσουμε ορισμένα δικά μας σχόλια (σε παρενθέσεις ώστε να είναι ορατά). Συμφωνούμε απόλυτα με τα πορίσματα και τις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.    Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο με τα σχόλια τα δικά μας και των αναγνωστών!!!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

10 σχόλια:

  1. Καλή η ιδέα σου φίλε Περίοπα.
    Να σου προτείνω και κάτι άλλο έτσι για συζήτηση ;

    http://michgar.blogspot.com/2010/04/blog-post_8782.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το μελετησω φιλε μου..και μαλλον θα σε κλεψω!!
    Ευχαριστω για την επισκεψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τίθεται θέμα .
    Ο αγώνας είναι κοινός δεν υπάρχει copyright.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Περίοπα!

    Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα καλό μηνα με χρώματα, αρώματα και γεύσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και καλή Πρωτομαγιά Περίοπα, πιο επίκαιρη απο ποτέ.

    Καλή Πρωτομαγιά σε όλους τους φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ/ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ MOLEMOU Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους φιλε μου,ευχαριστω για την τιμη που μου κανες με την επισκεψη σου στο χωρο μου..Εμεις την βαλαμε εδω και τρεις μερες...απ τους πρωτους τρεις, Εμεις ειμαστε εδω οι τριτοι!Και θα παραμεινει εκει μεχρι τις 30 Μαιου τουλαχιστον(αν οχι μονιμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Πολιτη
    @I-diadromi
    Καλο μηνα συντροφοι και ναστεκομαστε ο ενας διπλα στον αλλο για τα δυσκολα που ερχονται.
    @ eamb-ydrohoos Ευχαριστουμε φιλε ,υποχρεωση μας!Ευχαριστουμε εμεις για την αξια ιδεα σου...!Ολοι μαζι για το κοινο καλο!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KnowDame είπε:


    Περίοπα,

    Μπράβο και συνέχισε την καλή δουλειά.

    Σου έχω και κάτι συμπληρωματικό για το που πήγαν τα λεφτά. Υπάρχει ένας μπλόγκερ που έχει ξεκινήσει μία σειρά δημοσιεύσεων με ονόματα και αποδείξεις για το ποιοι είναι υπεύθυνοι για την λεηλασία 25 δις στον χώρο της υγείας. Αναδημοσιεύστε τα όσοι περισσότεροι γίνεται παιδιά, γιατί αυτά δεν πρόκειται να τα δημοσιεύσουν ποτέ τα ΜΜΕ.

    http://ermippos.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html

    http://ermippos.blogspot.com/2010/05/2.html

    http://ermippos.blogspot.com/2010/05/3.html

    http://ermippos.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr