«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 5

ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ αφού λές ότι όλοι

ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ αφού λές ότι όλοι οι απλοί Έλληνες βράζουν, οργίζονται, βρίζουν και θυμώνουν, δεν το ΔΕΙΧΝΟΥΝ?? Πως?? Θα σου πώ εγώ Μπαμπά..

Μπορείτε στις 25 Μαρτίου 2010, (σημαδιακή ημερομηνία) μετά την παρέλαση, να κάνετε ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΟΧΙ διαδήλωση). Όσοι αισθάνεστε ακόμα ΈΛΛΗΝΕΣ. Με την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια για τον ΕΛΛΗΝΑ που ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ για όλη αυτή την κατάντια μας (ή έστω που έχει τη μικρότερη ευθύνη). Χωρίς τις ταμπέλες των κομμάτων και των συνδικάτων. (Και εάν θελήσουν να καπελώσουν αυτή τη κίνηση , να τους στείλετε στο τέλος της ουράς)……Να διαδοθεί από στόμα σε στόμα. Από blog σε blog. Από mail σε mail. Από sms σε sms. Όλοι μαζί..ενωμένοι…(γιατί είναι γνωστή η συνταγή του διαίρει και βασίλευε…). Σε κάθε πόλη και χωριό…Μια παρέλαση αξιοπρέπειας αλλά και υπενθύμισης… Ότι : ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ….ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ….ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ….ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ…

Μπορείτε να τους αποδείξετε ότι μπορείτε να ενωθείτε?? Μπορείτε να τους αποδείξετε ότι επιτέλους ξυπνήσανε το θηρίο που κοιμότανε?? Τον πραγματικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ……Μπορείτε μπαμπά ή θα ξαπλώσετε και πάλι στους καναπέδες σας??? Εγώ πάντως μπαμπά έρθεις δεν έρθεις ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!! Έστω και μόνος μου…..Θα έχω κάνει κάτι……

Θα έχω στείλει ένα μήνυμα…Και θα είναι το πρώτο από πολλά….Και θα με φοβηθούν….Γιατί απλά δεν θα ξαναβγούν…..ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ…….

Γιωργάκης 3 χρονών…..

Και για την αντιγραφή…ο μπαμπάς του Γιωργάκη,

Βασίλης….

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr