«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαρτίου 3

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Αύξηση-φωτιά σε ΦΠΑ, καύσιμα ποτά, τσιγάρα και περικοπές

Κλείδωσαν τα μέτρα με μείωση 35% για το δώρο του Πάσχα και του επιδόματος αδείας, και 30% για το δώρο των Χριστουγέννων (για το δημόσιο τομέα).
*Αύξηση του ΦΠΑ και στις τρεις κατηγορίες:
  Ο υπάρχον 4,5% αυξάνεται στο 5%
  Ο υπάρχον 9% (τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης) αυξάνεται στο 10%
  Ο υπάρχον 19% (σχεδόν όλα τα προϊόντα) αυξάνεται στο 21%
*Αυξάνεται ο ΕΦΚ στα καύσιμα με εκτιμώμενη αύξηση στην αντλία + 0.8% για την βενζίνη και +0.3% στο πετρέλαιο
*Αυξάνεται ο ΕΦΚ σε ποτά, τσιγάρα κατά 20%
*Παγώνουν οι συντάξεις του Δημοσίου

Τα μέτρα θα ανακοινωθούν επίσημα και λεπτομερώς σε περίπου μία ώρα, από τον υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.
Ο πρωθυπουργός βρίσκεται αυτή την ώρα στο προεδρικό μέγαρο και συναντάται με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια.
Οπως έχει ήδη διαρρεύσει στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο Κ. Παπούλιας θα ζητήσει φέτος, οι βουλευτές να μην εισπράξουν .........

το επίδομα άδειας και το Δώρο Χριστουγέννων, σε μια κίνηση που σκοπό έχει να καταδείξει ότι η εθνική αντιπροσωπεία ομονοεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομίας.Σ.Σ. Καλά θα μας τρελάνουν αυτοί,ΠΑΙΡΝΟΥΝ και άδεια και Δώρο τα 300 "εργατάκια" μας ; Αλλά μόνο το Δώρο Χριστουγέννων,το Δώρο Πάσχα είναι  .....αύριο και το χρειάζονται τα καημένα,μετά με κάποια τροπολογία θα πάρουν και τα "κομμένα" εκ του  Π.τ.Δ. ΡΕΕεεεε !  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!  ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ  ΣΤΟ ΜΙΣΟ...Η  ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΤΟΥ  ΜΙΣΘΟΥ....ΛΑΜΟΓΙΑ....ΜΟΝΟ ΜΙΑ  ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ  ΕΙΧΕ ΤΟ  ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.........  ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ   ΑΚΟΜΑ   ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ..........  ΑΙΣΧΟΣ    ΑΡΓΕΙΟΙ !!!! 
Στις 11 και μισή είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου με τους προέδρους της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας ΓΣΕΕ , της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων ΑΔΕΔΥ , της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), της Εθνικής Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου ΕΣΕΕ και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ΣΕΒ .
Χθες κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός διακήρυξε την απόφασή του να λάβει όσα κι όποια μέτρα είναι αναγκαία για τη σωτηρία της πατρίδας από την επαπειλούμενη χρεοκοπία.
O πρωθυπουργός αποσαφήνισε ότι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν το μεσημέρι "σηματοδοτούν μια ανατροπή ακόμη και με όσα πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ, ιδεολογικά και πολιτικά", τόνισε την απόφασή του "να μη λιποτακτήσει" και να προειδοποιήσει ότι "μια λεπτή γραμμή χωρίζει το σήμερα, το τώρα, από την ημέρα που θα ζητήσουμε ένα ακόμη δάνειο από τους πιστωτές μας και θα βρούμε πόρτες κλειστές ή δυσβάσταχτα επιτόκια".
Ο κ. Παπανδρέου έθεσε σε αναστολή τα προεκλογικά προτάγματα του ΠΑΣΟΚ, καθώς η οδυνηρή πραγματικότητα επιβάλλει "σκληρά, αλλά αναγκαία μέτρα, καθώς αυτό που μας απειλεί πρωταρχικά δεν είναι η ύφεση, αλλά κάτι ακόμη χειρότερο. Να βρεθούμε σε αδυναμία δανεισμού, ασφυξία πληρωμών για μισθούς και συντάξεις".
Εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία
"Λιγότερο απαισιόδοξος" δηλώνει ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's ,από τις χρηματοπιστωτικές αγορές για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
"Πρέπει να πούμε σαφέσταστα ότι αν οι σημερινές τάσεις συνεχιστούν ,αυτό σημαίνει ότι είμαστε λιγότερο απαισιόδοξοι από τις αγορές για το πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία" δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπιρς ,επικεφαλής του τομέα αξιολόγησης κρατικού χρέους της S&P's στο περιθώριο διεθνούς διάσκεψης στη Σιγκαπούρη.
"Η πολιτική αποδοχή της ελληνικής κυβέρνησης είναι πολύ υψηλή,αν πιστέψουμε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις" τόνισε ο Μπιρς μιλώντας σε δημοσιογράφους του Ρόιτερ.

Απο  το  News24/7    ,τα σχόλια δικά μας.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr