«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Μαρτίου 14

Χειμώνας με... κοντομάνικα / Είναι πολλά τα λεφτά ….Άρη.

Με μέση τιμή 15,5 βαθμούς Κελσίου για την Αθήνα

Χειμώνας με... κοντομάνικα

Ο τρίτος θερμότερος χειμώνας από το 1897, όταν ξεκίνησε η συγκέντρωση μετεωρολογικών δεδομένων, ήταν αυτός που πέρασε για την πρωτεύουσα, σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου.

Από τους τρεις μήνες της -θεωρητικά- ψυχρότερης περιόδου του έτους, ο Δεκέμβριος... τρέλανε τα θερμόμετρα, καθώς η μέση μέγιστη θερμοκρασία ήταν 16,8 βαθμοί Κελσίου, 2,1 βαθμοί πάνω από την κλιματική τιμή. Ωστόσο, η μεγαλύτερη απόκλιση, 2,6 βαθμοί, καταγράφηκε το Φεβρουάριο όταν η μέση μέγιστη τιμή που έφτασε ο υδράργυρος ήταν 16,2 βαθμοί Κελσίου. Τέλος, ο Ιανουάριος παρουσίασε απόκλιση προς τα άνω μισού βαθμού με 13,4 βαθμούς Κελσίου, ενώ για το σύνολο του χειμώνα η μέση μέγιστη θερμοκρασία ήταν 15,5 βαθμοί.

Σύμφωνα με τα αρχεία του Αστεροσκοπείου, πάντως, ο χειμώνας που πέρασε δεν κατάφερε να ξεπεράσει το  ρεκόρ της αντίστοιχης περιόδου 1935-1936, όταν η μέση μέγιστη θερμοκρασία ήταν 16,5 βαθμοί. Δεύτερος θερμότερος χειμώνας για την Αθήνα ήταν αυτός της περιόδου 1954-1955 με μέση τιμή 15,8 βαθμούς.

Οι ανωτέρω τιμές αφορούν στο μετεωρολογικό σταθμό που διατηρεί το Αστεροσκοπείο στην περιοχή του Θησείου.    Από την   Ελευθεροτυπία

Σ.Σ. : Προσέξτε τις χρονολογίες.Στο παιχνίδι για την “Πράσινη Ανάπτυξη” και παραπληροφόρηση ΚΑΙ το Εθνικό Αστεροσκοπείο, Κοπενχάγη ,Σοσιαληστρική Διεθνής,Παγκοσμιοποίηση….

Ο τρίτος απ το 1987,όταν ξεκίνησε η συγκέντρωση μετεωρολογικών δεδομένων.Κατά τα άλλα “θυμούνται” τον χειμώνα του  35-36…Προπολεμικά δηλαδή.Εεε ! πως να γίνει ; Παγκόσμια υπερθέρμανση βλέπετε…..

Είναι πολλά τα λεφτά ….Άρη.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr