«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 8

Βρέθηκε η σωρός του Τάσσου Παπαδόπουλου

Βαρυποινίτης έδωσε την πληροφορία στις αρχές

Αίσιο τέλος φαίνεται να έχει η υπόθεση της κλοπής της σορού του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου. Λίγο μετά τις 21.00 σήμερα η αστυνομία δέχτηκε πληροφορία για την ύπαρξη μίας σορού σε υφιστάμενο τάφο στο νέο κοιμητήριο Στροβόλου. Ισχυρή Αστυνομική δύναμη μετέβη στην περιοχή και εντόπισε τη σορό. Ακολούθως ειδοποιήθηκε η οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου και στο σημείο κατέφθασε ο γιός του Νικόλας Παπαδόπουλος, η θυγατέρα του Αναστασία και η σύζυγός του. Στόχος ήταν να προσπαθήσουν να αναγνωρίσουν από τα ρούχα και τα υποδήματα αν πράγματι η σορός ανήκει στο τέως Πρόεδρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πληροφορία προέρχεται από συνεργάτη βαρυποινίτη ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις κεντρικές φυλακές. Μάλιστα το τηλεφώνημα, υπολογίζεται ότι έγινε από τηλεφωνικό θάλαμο στην περιοχή της Στράκας και γι' αυτό το λόγο η αστυνομία έσπευσε στο συγκεκριμένο σημείο και διενεργεί έρευνα. Υποψίες για εμπλοκή του συγκεκριμένου βαρυποινίτη στην υπόθεση υπήρχαν από την πρώτη στιγμή αλλά δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθούν. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Αντρέα Αζά, η οικογένεια του Τάσσου Παπαδόπουλου αποχώρησε από τη σκηνή στις 22.30 και ήταν όλοι φανερά συγκινημένοι. Η σορός θα παραμείνει στο σημείο μέχρι αύριο το πρωί ούτως ώστε η αστυνομία να διενεργήσει αυτοψία με το πρώτο φως της ημέρας.
Δηλώσεις για το …..

περιστατικό έκανε και ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός. Ο κ. Κατσουνωτός ανέφερε πως "κατόπιν πληροφοριών, εντοπίστηκε σορός σε κοιμητήριο στη Λευκωσία, η οποία με βάση τις μέχρι τώρα ενδείξεις ενδεχομένως να ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο".
Πρόσθεσε πως "θα γίνουν οι αναγκαίες εξετάσεις για ταυτοποίηση με τη μέθοδο του DNA, ούτως ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον όντως ανήκει στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τάσσο Παπαδόπουλο".

Πηγή :  [Ας μιλήσουμε επιτέλους!]

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr