«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 2

Η Σεμίνα καταγγέλει τη Νάνα!

 

Πριν από χρόνια, στο ξεκίνημα της εκπομπής μου '' Κοίτα τι Έκανες'' στην ΕΡΤ, είχα τη φαεινή ιδέα, να καθιερώσω...την τοποθέτηση ενός κουμπαρά, στην είσοδο του στούντιο.

Σ αυτόν, θα έβαζαν ένα ποσόν, οι πολύ σημαντικοί και διάσημοι καλεσμένοι μου και στο τέλος κάθε μήνα, θα σπάγαμε τον κουμπαρά και θα δίναμε αυτό το ποσόν, σε ανθρώπους που το είχαν πραγματικά ανάγκη. Για να δίνω το καλό παράδειγμα, έβαζα, στο πρώτο ''γύρισμα'' του μήνα, παρουσία των συνεργατών μου και της παραγωγής, 3.000 ευρώ, από το μισθό μου.

Ισως κάποιοι από σας θυμάστε, πόσες εκατοντάδες επιφανών -και...εύπορων- καλεσμένων, (κυρίως τηλεοπτικών σούπερ σταρ, με υψηλότατο κασέ), είχαν περάσει απ αυτήν την εκπομπή και στην ΕΡΤ και στον ΑLPHA. Δε θα σχολιάσω τον...πενιχρότατο οβολό που κατέθεσαν, (10, 20 και μια-δυό φορές, 50 ευρώ) για κοινότητες, όπως το Xαμόγελο του παιδιού, τα Παιδικά χωριά ΣΟΣ, το ίδρυμα ''Θεοτόκος'' της Κύπρου κλπ κλπ

Η μοναδική καλεσμένη μου,….

 

η οποία, πριν ακόμη ολοκληρώσω την πρότασή μου, έβγαλε το μπλόκ των επιταγών της και έβαλε στον κουμπαρά του ''ΚΤΕ'', 3.000 ευρώ, ήταν η Νάνα Μούσχουρη!

ΜΟΝΟ αυτή, σε τέσσερα χρόνια!

Αν θυμάμαι καλά, εκείνο το μήνα, Σεπτέμβρη του 2004, συγκεντρώναμε χρήματα για τη Γιούνισεφ.

Καταγγέλω, λοιπόν τη Νάνα, γιατί δε μοιάζει με τους περισσότερους ''σταρ'', αυτής της χώρας! Και επιβεβαιώνομαι με τη νέα της κίνηση.

ΣΕΜ.    Mon, 01/03/2010 - 21:40 — Mediasoup

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr