«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 5

Tις τελικές ρυθμίσεις για το μεταναστευτικό ανακοινώνει η κυβέρνηση

Tις τελικές ρυθμίσεις για το μεταναστευτικό ανακοινώνει η κυβέρνηση: "Το προσχέδιο νόμου «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν μόνιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα» παρουσιάζει στις 4 το απόγευμα ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
Το σχετικό ν/σ κατατίθεται εντός της ημέρας στη Βουλή.
Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για τα σχέδια της κυβέρνησης.
Ο εκπρόσωπος του κόμματος Πάνος Παναγιωτόπουλος έκανε ......

λόγο για ρυθμίσεις, που αποτελούν το «χαλαρότερο κατώφλι στην ΕΕ». Ζήτησε, δε, σοβαρότερες και αυστηρότερες προϋποθέσεις και να ακολουθηθεί ο ορθός δρόμος, τον οποίο υιοθέτησαν και άλλες χώρες της ΕΕ για να λύσουν αυτό.
Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της Καθημερινής, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει ουσιαστικές αλλαγές στο νομοσχέδιο με κύριο στόχο να αποδυναμωθούν τα επιχειρήματα κυρίως από τη ΝΔ.
  • Μεταξύ άλλων, θα καθίσταται σαφές ότι η κτήση της ελληνικής ιθαγένειας για τους ενήλικες θα αφορά αποκλειστικά όσους διαμένουν με οριστικούς και όχι προσωρινούς τίτλους παραμονής.
  • Η προϋπόθεση αυτή θα αποκλείει αιτούμενους πολιτικό άσυλο, προτού αυτό τους χορηγηθεί οριστικά.
  • Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, μελετάται η αύξηση του απαιτούμενου χρόνου παραμονής από πέντε έτη, που ήταν η αρχική ανακοίνωση.
  • Παράλληλα, για τα παιδιά μεταναστών η ιθαγένεια θα χορηγείται αφού παρακολουθήσουν έξι χρόνια ελληνικού σχολείου (αντί τριών ετών), αλλά η ιθαγένεια θα τους δίνεται και πριν τη συμπλήρωση 18 ετών.
  • Η κυβέρνηση διατηρεί το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές (έως το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου), ενώ η ΝΔ -όπως τουλάχιστον μετέδωσε το Mega- ζητά αυτό να ισχύει από τις δημοτικές εκλογές του 2014.
Πηγή in.gr

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr