«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19

Νέο Reality!!! "ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ"

 

Από χτες παίζεται καινούργιο Reality τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην TV!
O πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens Μ. Χριστοφοράκος μιλάει για όλους και για όλα αλλά,αποκαλύπτει μόνο τα ονόματα δυο ανθρώπων που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.
Τα έπαιρναν για λογαριασμό των δυο κομμάτων εξουσίας δυο μακαρίτες!!!
Ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας επί πρωθυπουργίας Σημίτη και ο ταμίας της ΝΔ και διοικητής του ΙΚΑ που έχασε τη ζωή του στα σκαλιά πολυκατοικίας στου Ζωγράφου.
Τώρα ποιοι έστησαν αυτούς τους διαλόγους του Χριστοφοράκου με τους Δικηγόρους του και γιατί τους βγάζουν τώρα στη φόρα δεν μας το λέει κανένας.
Πράγματα γνωστά και χιλιοειπωμένα παρουσιάζονται σαν ντουκουμέντα κι αποκλειστικότητες!
Τι καινούργιο εισφέρουν αυτοί οι διάλογοι στην …..

 

υπόθεση Siemens;
Απολύτως τίποτα!
Ανακατεύουν την τράπουλα κι αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας.
1,50 ευρό κοντεύει το λίτρο η βενζίνη,1,5 εκατομμύριο σχεδόν οι άνεργοι κι από τους εργαζόμενους κόβουν κάθε μέρα και κάτι,νέα μέτρα έρχονται και η πλάκα είναι ότι περιμένουν ανάκαμψη της οικονομίας.
Πως μωρέ αφού η αγοραστική δύναμη κάθε μέρα αποδυναμώνεται;
Κάποτε λέγανε δώστε στο λαό άρτο και θεάματα!
Απ' ότι φαίνεται θα αρκεστούμε στα κακοστημένα θεάματα(εν προκειμένω μόνο ήχος).
Παρ' όλα αυτά αν έχετε την αγωνία να διαβάσετε τις "αποκαλύψεις" Χριστοφοράκου πατήστε εδώ.

Aπό zeidoron

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr